Dierenwinkel

In ons tuincentrum in Bergambacht nabij Gouda vindt u een complete dierenwinkel met alles voor uw huisdier. Kom vooral langs in de winkel om de benodigdheden voor uw huisdier te vinden, maar ook voor een goed advies en tips voor de beste zorg van uw hond, kat, konijn of andere huisdieren. Op onze dierenafdeling vindt u een groot aantal diverse merken voor uw huisdier. Kom snel langs!

Honden

In onze dierenwinkel is een uitgebreid assortiment voor uw hond te vinden. U vindt er producten zoals slaapkussens, hondenmanden, hondenbenches, hondenriemen, hondenvoer, kluiven, botten en hondenspeeltjes. Wilt u graag geholpen worden bij de beste keuze voor uw hond? Wij geven u graag advies! Onze specialisten op de dierenafdeling denken met u mee. Heeft uw hond bijvoorbeeld speciale dieetwensen? Ook daarmee kunnen we u helpen.

Katten

Katten zijn geliefde huisdieren. Dat kunnen wij goed begrijpen, want de warmte en gezelligheid van zo’n lieve poes of kat is natuurlijk heel erg leuk! Bij GroenRijk Bergambacht hebben wij van alles in het assortiment voor uw kat. Van kattenvoer, kattenspeeltjes, kattenmanden, krabpalen, eetbakjes, vlooienbanden, halsbanden, kattenbakken tot aan reismanden. Voor zowel kittens, volwassen katten als senioren vindt u een ruim assortiment bij GroenRijk Bergambacht.

Knaagdieren

Knaagdieren zijn ook zeer geliefde huisdieren en met een reden. Een lief konijntje, schattige cavia of kleine hamster is moeilijk te weerstaan. Voordat u een knaagdier aanschaft, is het goed om te weten dat een knaagdier aandacht nodig heeft en een konijn bijvoorbeeld liever niet alleen is. Om het voor uw knaagdier zo leuk mogelijk te maken, hebben wij voor zowel konijnen, hamsters, ratten als cavia’s een ruim assortiment. Denk dan bijvoorbeeld aan voer, hokken en looprennen, voerbakken en speelgoed.

Dierenwinkel | Groenrijk Bergambacht

Vogels

Heeft u een vogel als huisdier? Dat is super leuk en ook daarvoor vindt u bij ons in het assortiment met alles wat u nodig heeft voor een vogel.. Maar ook van alles voor vogels buiten in de tuin, zoals vogelhuisjes, voederschalen, nestkastjes, vogelvoer, volières en meer.

Paarden

Ook voor paarden vindt u in ons assortiment grootverpakkingen paardenvoer, maar u kunt ook bij ons terecht om uw paardendekens te laten wassen! Meer informatie? Bel gerust naar: 0118-2353505.

Duiven

Bij GroenRijk Bergambacht vindt u een breed assortiment aan grootverpakkingen duivenvoer van de hoogste kwaliteit. Of u nu duiven houdt voor de sport, als hobby of als huisdier, wij hebben het juiste voer voor uw gevleugelde vrienden. 

Dieren in de tuin

Buiten een ruim assortiment voor uw huisdier, vindt u in ons tuincentrum ook van alles om de dieren in de tuin een handje te helpen. Die mogen namelijk zeker niet vergeten worden! Denk dan aan insectenhotels, vogelhuisjes, nestkasten, vetbollen, wasbakjes en nog veel meer om de dieren in uw tuin te voorzien van voeding of een goede rustplaats. Zeker in natte en koude periodes is het aan te raden de dieren in de tuin te helpen.

Dierenwinkel | Groenrijk Bergambacht

Kom voor een complete dierenwinkel naar GroenRijk Bergambacht, nabij Gouda

Wanneer u op zoek bent naar een dierenwinkel nabij Gouda, dan bent u bij GroenRijk Bergambacht van harte welkom. Heeft u vragen over onze dierenwinkel? Neem dan contact op of kom langs in ons tuincentrum, bekijk onze contactgegevens en openingstijden. Onze medewerkers verwelkomen u graag en geven u ook graag advies over de juiste producten voor uw huisdier! Zien we u snel?