Kinderboerderij Zuid-Holland

Op zoek naar een kinderboerderij in Zuid-Holland? GroenRijk Bergambacht heeft een hele leuke met onder andere geiten, paarden en konijnen. Kinderen mogen onze dieren aaien en voeren. We organiseren ook regelmatig leuke evenementen. Jong en oud beleven hier veel plezier. Genoeg te doen dus!

Kinderboerderij GroenRijk in Zuid-HollandKinderboerderij in Zuid-Holland

Het leukste dagje uit beleeft u bij de kinderboerderij van GroenRijk in Zuid-Holland. Uw kind kan heerlijk spelen met onze dieren en leert ook nog eens een hoop over de natuur en het milieu. Onze medewerkers zijn stuk voor stuk gek op dieren en weten hier dan ook alles vanaf! Er zijn iedere dag demonstraties over het voeren en onze medewerkers beantwoorden de hele dag vragen. In onze Kinderboerderij wonen onder andere:

  • Paarden
  • Geiten
  • Konijnen
  • Kippen

Uw kind mag onder begeleiding een rondje rijden op één van onze paarden of pony’s. Daarnaast zijn er nog veel meer leuke dingen te doen, zoals geiten melken en eieren rapen! De geitenmelk drinken we gezellig met z’n allen op. Uw kind kan zich dus urenlang vermaken op onze kinderboerderij in Zuid-Holland!

Activiteiten op onze kinderboerderij in Zuid-HollandLeukste kinderboerderij van Zuid-Holland

Wij organiseren regelmatig leuke activiteiten voor jong en oud op onze kinderboerderij. Met dierendag hebben we bijvoorbeeld een dierenbuffet georganiseerd, waar niet alleen onze eigen dieren, maar ook heel veel huisdieren heerlijk van konden smikkelen. Konijnen kregen bijvoorbeeld heerlijke verse groentes en fruit en droogvoer uit onze dierenwinkel en honden kregen bijvoorbeeld een lekker bot. Alle dieren gingen met een gevulde maag naar huis en het was een hele gezellige dag! Houd onze website en facebookpagina in de gaten voor het laatste nieuws. 

Tuincentrum GroenRijk Bergambacht

Terwijl uw kinderen een te gekke dag beleven op onze kinderboerderij in Zuid-Holland heeft u de tijd om ons tuincentrum te bezoeken. We verkopen hier alles voor huis, tuin en natuurlijk dier. Bent u bijvoorbeeld al tijden op zoek naar voer wat u kat wel eet? Kom dan eens langs voor deskundig advies en topkwaliteit voer. Onze tuinafdeling is heel groot en u koopt hier niet alleen mooie tuinplanten, maar bijvoorbeeld ook tuinplanten, BBQ’s, zaden en graszoden. Onze uitgebreide woonwinkel is ook zeker de moeite waard. We zijn zes dagen geopend. Kom snel bij ons langs!