Kerstbomen

Niets is leuker dan een echte kerstboom in huis tijdens de feestdagen. De geur van dennennaalden geeft natuurlijk dat échte kerstgevoel. Voor een ruim assortiment aan kerstbomen bent u bij GroenRijk Bergambacht, nabij Gouda op het goede adres! Vanaf begin december kunt u bij ons terecht voor echte kerstbomen.

Kerstbomen in vele soorten

Kerstbomen zijn er in allerlei soorten en maten: groot, klein, breed, smal enzovoort. De keuze is natuurlijk aan u! Heeft u een kleine woonruimte? Dan is een kleine kerstboom natuurlijk geschikt. Of wat dacht u in dit geval van een kleine kerstboom voor op tafel, een zogenaamd tafelmodel. Heeft u genoeg ruimte in huis voor een kerstboom? Kies dan ook zeker een groot exemplaar. Er zijn zoveel soorten kerstbomen en elke kerstboom heeft verschillende eigenschappen. Wij hebben enkele voorbeelden van populaire kerstbomen voor u op een rijtje gezet:

  • Fijnspar: Deze kerstboom is vooral bekend om zijn echte dennennaalden geur. Daarnaast is zijn de fijnsparren aan de onderkant wat breder dan aan de bovenkant. Het is een perfecte kerstboom voor grotere versiering.
  • Nordmann: De Nordmann staat bekend om zijn glanzende, groene dennennaalden. Deze kerstboom heeft wat meer lagen en is daardoor ook wat breder qua omvang.
  • Blauwspar: De naam blauwspar komt van het feit dat deze kerstboom een grijs/blauwe gloed heeft. De vorm van de Blauwspar heeft wat weg van een piramide. Er zit wat ruimte tussen de takken en is daarom ook geschikt om bijvoorbeeld te versieren met grotere kersthangers.

Keuze genoeg dus! Maar welke soort kerstboom past het beste bij u? Wilt u bijvoorbeeld een kerstboom met of zonder kluit? Ons tuincentrum ligt in de buurt van Gouda. Onze medewerkers staan voor u klaar en geven u graag advies.

Echte kerstbomen - GroenRijk Bergambacht

Hoe onderhoud ik mijn kerstboom?

Heeft u een mooie kerstboom gevonden en is hij inmiddels opgetuigd en versierd met de mooiste kerstdecoratie? Dan kunt u mooi gaan genieten! Het is wel belangrijk dat de kerstboom goed wordt onderhouden. U wilt natuurlijk zo lang mogelijk kunnen genieten van deze groene boom. Daarom geven we u graag wat tips voor het verzorgen van de kerstboom.

  • Heeft u bij ons een mooie boom gekocht? Laat hem dan eerst even goed acclimatiseren. Een tip van ons: zet de boom eerst in de schuur of garage voordat u hem in de woonkamer zet.
  • Het is belangrijk dat de kerstboom niet uitdroogt, dus water geven is erg belangrijk. Als u de kerstboom naar binnen haalt, geef hem dan direct één liter water.
  • Een kerstboom met kluit heeft per dag een halve tot één liter water nodig.
  • Zet de kerstboom niet dicht bij een verwarming of andere warmtebron. Waarom? De naalden kunnen dan snel bruin worden en uitvallen en dat willen we natuurlijk niet. 

Heeft u nog andere vragen over het verzorgen van uw kerstboom? Kom dan in december gerust langs bij GroenRijk Bergambacht. Onze medewerkers staan voor u klaar en helpen u graag!

Echte kerstbomen - GroenRijk Bergambacht

Kerstbomen versieren volgens de laatste trends

Heeft u een kerstboom aangeschaft en wilt u gaan beginnen met versieren? Dan bent u bij GroenRijk Bergambacht aan het juiste adres. Kom langs en laat u verrassen en inspireren. Wij vullen onze kerstartikelen elk jaar weer aan met de mooiste decoraties, allemaal volgens de laatste trends. Gaat u dit jaar voor een tradtionele kerstboom? Of houdt u meer van glitters en pastelkleuren? Alles is mogelijk! Vanuit Rotterdam, Gouda en Nieuwegein is ons tuincentrum in Bergambacht goed te bereiken. Tijdens de kerstperiode in ons tuincentrum kunt u bij ons ook altijd terecht voor kamerplanten, sfeerartikelen en tuingereedschap. Bekijk onze (extra) openingstijden, plan hieronder alvast uw route naar ons tuincentrum en dan zien we u hopelijk snel!

Uw kerstboom versieren


 

Bekijk meer productgroepen in de categorie Kerst