Bomen, heesters en coniferen

In de Nederlandse tuinen zien we veel bomen, heesters en coniferen. Deze soorten vaste planten zijn ideaal als opvulling in uw tuin. Tegenwoordig zijn er diverse soorten en maten van de bomen, heesters en coniferen te vinden. Bij GroenRijk Bergambacht bent u op het juiste adres voor deze soorten planten. Wij kunnen u over de bomen, heesters en coniferen alles vertellen!

Diverse bomen voor in de tuin

Eigenlijk horen bomen thuis in een grote tuin of een groot plantsoen. Ook wanneer u een wat kleinere tuin heeft, kunnen bomen daar prima geplant worden. Welke kleine bomen zijn hier perfect voor?

Een andere soort boom is de Leilinde. Ook deze is erg populair en is perfect voor bijvoorbeeld als tuinafscheiding. Wilt u graag advies over bomen die in uw tuin passen? Vraag het gerust aan één van de GroenRijk medewerkers.

Bomen, heesters en coniferen vindt u bij GroenRijk Bergambacht, nabij Gouda

Mooi groen voor in de tuin: heesters

Naast de bomen zijn er ook heesters. Maar wat zijn nu eigenlijk heesters? Dit zijn struiken die in de meeste gevallen in de herfst hun blad laten vallen. Natuurlijk zijn er ook uitzonderingen. Een heester is perfect als opvulling van de tuin en kan daardoor ook echt bepalend zijn. Niet alle heesters vallen uit. Er zijn namelijk ook heesters die een winter lang groen blijven, zoals:

Bent u dus op zoek naar een tuinplant, die echt als opvulling in de tuin moet staan? Dan is een heester een goede keus om in de tuin te planten. Heesters zijn niet alleen populair, maar ook goed te onderhouden en verzorgen.

GroenRijk Bergambacht | Bomen | Heesters | Coniferen

Een eyecatcher voor in de tuin: coniferen

Naast bomen en heesters kunt u bij ons in Bergambacht ook terecht voor coniferen. Maar wat is nu eigenlijk een conifeer? Dit is een verzamelnaam voor naaldbomen en -struiken. Coniferen worden ook wel haagplanten genoemd. Coniferen zijn erge populair, omdat ze een goede dichtheid hebben en u hierdoor veel privacy heeft in de tuin. Over het algemeen blijven coniferen in de winter groen. Zo heeft u het hele jaar door iets groens in uw tuin staan. Een uitzondering is de Larix. Deze conifeer verliest namelijk zijn naalden. Coniferen kunt u gemakkelijk snoeien. Wat tevens erg leuk is dat u coniferen ook in verschillende vormen kunt snoeien. In ons tuincentrum vindt u ook diverse soorten snoeigereedschap. Vraag gerust aan één van onze medewerkers welk snoeigereedschap u het best kunt gebruiken voor coniferen.

GroenRijk Bergambacht | Bomen | Heesters | Coniferen

Bij GroenRijk Bergambacht koopt u bomen, heesters en coniferen van zeer goede kwaliteit

Bent u benieuwd geworden naar de bomen, heesters en coniferen die wij verkopen? Of wilt u advies of meer informatie over deze tuinplanten? Dan bent u bij GroenRijk Bergambacht natuurlijk van harte welkom. Ons tuincentrum is tevens ook heel gemakkelijk te bereiken wanneer u in Gouda woont. Wanneer u bij ons langskomt, kunt u meteen onze afdeling met overige tuinplanten zien, zoals vaste planten en zaden. Vergeet ook zeker onze afdeling met kamerplanten en sfeerartikelen niet. Graag tot ziens bij GroenRijk Bergambacht voor alles voor in en om de tuin.
 

Meer over tuinplanten

Bekijk meer productgroepen in de categorie Tuinplanten