Dierenwinkel Bergambacht

De grootste dierenwinkel in de omgeving van Bergambacht vindt u in Tuincentrum GroenRijk Bergambacht. Naast tuincentrum zijn wij ook dierenwinkel, gezien onze grote dierenafdeling mogen wij onszelf zeker van die stempel voorzien. Of u nu op zoek bent naar voer, snacks, een hondenkussen, een krabpaal, een kattenbak, hondenvoer, een voederbakje of een vissenkom, in onze dierenwinkel te Bergambacht slaagt u altijd!

Assortiment van onze dierenwinkel in Bergambacht

Bij GroenRijk Bergambacht vinden wij het welzijn van uw favoriete diertje heel belangrijk. Daarom Altijd gezellig in onze dierenwinkel in Bergambachthebben we een breed assortiment dierbenodigdheden. Koop bij ons bijvoorbeeld:

  • Diverse soorten dierenvoeding
  • Honden-, katten- en knaagdierenspeeltjes
  • Vogelkooien
  • Hokken voor knaagdieren
  • Katten- en hondenmanden
  • Dierenkussens
  • Medicijnen voor zieke huisdieren
  • Accessoires voor in het aquarium
  • Nog veel meer; kom langs bij onze dierenwinkel in Bergambacht voor het gehele assortiment!

Wij adviseren u graag over allerlei zaken die te maken hebben met uw huisdier, zoals geschikte voeding en problemen met huid, tanden en haar. Helaas komt het vaak voor dat het houden van een huisdier onderschat wordt. Dit gaat ons erg aan het hart en we geven daarom uitgebreide voorlichtingen over de aanschaf van een huisdier. Zo bent u goed voorbereid.

Dieren knuffelen bij onze Kinderboerderij in BergambachtBekende merken bij onze dierenwinkel in Bergambacht

Maak van een bezoekje aan de dierenwinkel een leuk dagje uit in Bergambacht! Kom langs bij onze gezellige Kinderboerderij om de dieren te voeren, te aaien en een geweldige dag te beleven! Kinderen kunnen heerlijk de hele dag knuffelen met onze geitjes en konijnen of een rondje rijden op onze pony’s. Het is altijd wel ergens voedertijd, dus daar kunnen ze ook nog even bij helpen. Zo beleeft u een gezellig dagje uit met het hele gezin! Natuurlijk bezoekt u na afloop de uitgebreide dierenwinkel van ons tuincentrum in Bergambacht om uw eigen huisdier ook eens lekker te verwennen. Houd onze website goed in de gaten voor leuke activiteiten op onze kinderboerderij!

Kom langs in onze dierenwinkel in Bergambacht

Bent u op zoek naar een specifiek product of heeft u vragen over een product voor uw huisdier? Loop dan eens binnen in onze dierenwinkel in Bergambacht. Wij zijn geopend van maandag tot en met zaterdag. Heeft u vooraf vragen? Bel ons gerust op tel:0031182353505.