Honkoop

Groentezaden van kwekerij Honkoop koopt u vanaf nu bij GroenRijk Bergambacht. Door deze aanvulling op ons assortiment verkopen we nu meer dan 600 soorten tuinzaden. U vindt bij ons zowel zaden voor de siertuin als zaden voor de moestuin. Vraag onze deskundige medewerkers gerust om advies over zaden van Honkoop of andere tuinzaden.

Diverse soorten zaden van onder andere HonkoopAlles voor het zaaien van Honkoop zaden bij GroenRijk Bergambacht

Voor groentezaden van Kwekerij Honkoop bent u bij ons aan het juiste adres! Wij verkopen diverse soorten zaden, zoals:

  • Bloemzaden
  • Plantenzaden
  • Groentezaden 
  • Kruidenzaden
  • Graszaden

Begin dit jaar eindelijk een moestuin, waar u zelf uw groenten kunt verbouwen. Niks smaakt beter dan verse groenten uit eigen tuin en het is ook nog eens kostenbesparend. Ons assortiment Honkoop groentezaden biedt u een ruime keuze. Wortels zijn makkelijke groenten om mee te beginnen, maar u kunt bijvoorbeeld ook sla, spinazie, courgette, bosuien of bieten zaaien. Naast Honkoop groentezaden verkopen we diverse oranjeband zaden. Echte tuinliefhebbers kopen geen bloemen en planten die zo de grond in kunnen, maar genieten van het proces waarbij een zaadje zich ontwikkelt tot volwassen plant of bloem. Zaaien kan u veel voldoening geven en zelfs therapeutisch werken. Even lekker de tuin in en aan niets anders denken, dat is toch heerlijk!

Zaaitips van GroenRijk Bergambacht

Gaat u voor het eerst zaadjes van Kwekerij Honkoop zaaien? Wij geven u graag advies over het zaaien van groenten, bloemen en planten. Het is altijd raadzaam om informatie over de specifieke zaden op te zoeken op internet, want geen zaadje is hetzelfde. Natuurlijk kunt u ook langskomen bij ons mooie tuincentrum voor advies van een van onze deskundige medewerkers. Met deze tips komt u al een heel eind:

  • Zaai altijd op rijen of regels. Zo kunt u het onkruid en uw plantjes gemakkelijk uit elkaar houden. Onkruidbestrijding is zo snel en eenvoudig uit te voeren.
  • Wij raden u sterk aan om voor te zaaien in een zaaibak, omdat de ontkieming van de zaden door wisselvallig weer kan tegenvallen. Dit hoeft niet bij wortel- en knolgewassen en fijne bladgewassen. Zorg voor voldoende licht tijdens het voorzaaien en gebruik nooit bemeste tuinaarde.
  • Zaai het zaad net zo diep als het groot is. Niet te diep dus! Zaai bij droogte iets dieper.
  • Zorg dat het zaaibed goed vochtig is. Maak het niet té nat, want dan spoelen de zaadjes weg. Dek het zaaibed bij droog weer af met een jutezak en haal deze weg als de zaadjes beginnen te ontkiemen.
  • Houd de regelafstanden bij uitplanten en zaaien die op de zakjes vermeld staan aan.

Gaat u een moestuin aanleggen? Kijk dan eens naar onze tuintips over moestuinieren.

Honkoop zaden kopen bij GroenRijk Bergambacht?

Bent u geïnteresseerd in onze Honkoop zaden? Kom dan binnenkort eens bij ons langs. We staan zes dagen per week voor u klaar en helpen u graag. Kom ook bij ons langs voor tuinplanten, kamerplanten, woonaccessoires, dierbenodigdheden en een leuke Kinderboerderij!