Vaste tuinplanten

Bent u op zoek naar planten voor in de tuin waar u lang plezier van kunt hebben? Dan zijn vaste tuinplanten dé oplossing voor u. Vaste planten zorgen ervoor dat er ieder jaar iets moois in bloei staat. Vaste planten sterven af in het najaar om vervolgens in de lente weer tot bloei te komen. Voor een ruim assortiment vaste tuinplanten bent u bij GroenRijk Bergambacht op het goede adres! Wij hebben enkele voorbeelden die u onder andere in ons tuincentrum kunt vinden alvast voor u op een rijtje gezet. 

Pioenroos: prachtig in de tuin

Wat ziet de Pioenroos er altijd mooi en kleurrijk uit! Iedereen wordt vrolijk wanneer deze vaste plant in bloei staat. Pioenrozen zijn er in ontzettend veel verschillende soorten en kleuren. De Pioenroos is ook wel een winterharde vaste plant. Dat betekent dat hij ieder jaar weer in bloei staat. De bloeiperiode van de Pioenroos is in mei en juni. Let er wel op wanneer de plant in bloei staat, de bloem en de steel zwaar kunnen worden. U kunt voorkomen dat de bloem afknakt door er een stok naast te zetten.

Vaste planten kopen bij GroenRijk Bergambacht nabij Gouda

Lavendel: geur in de tuin

Zoekt u een plant die een heerlijke geur afgeeft in de tuin? Dan moet u voor de Lavendel kiezen! Lavendel kunt u ook perfect in plantenbakken plaatsen voor op uw balkon. Dit staat meteen een heel stuk gezelliger en kleurrijker. Lavendel is dus geschikt als balkonplant, maar ook als struik en zelfs als haag. Vooral vlinders zijn fan van de Lavendel. Het is belangrijk dat de Lavendel op een zonnige plek wordt geplant. Dan doet hij het op z'n best! Vraag de medewerkers van ons tuincentrum in Bergambacht naar de verschillende soorten Lavendel.

Fuchsia: kleur in de tuin

De Nederlandse naam van de Fuchsia is Bellenplant. Die Nederlandse naam komt niet zomaar ergens vandaan, want de bloemen van de Fuchsia lijken daadwerkelijk op belletjes. Met de Fuchsia op uw balkon of in de tuin steelt u gegarandeerd de show. Dat komt door de vorm, maar ook zeker door de prachtige kleuren die de bloemen van deze plant heeft. 

GroenRijk Bergambacht | Tuinplanten | Vaste planten

Vaste tuinplanten kopen nabij Gouda? Kom naar GroenRijk Bergambacht

Kom gerust eens een kijkje nemen in ons tuincentrum in Bergambacht. Dan kunt u ons gehele assortiment met vaste tuinplanten bekijken en uw favorieten uitzoeken. De medewerkers van ons tuincentrum staan voor u klaar om u eventueel tips en advies te kunnen geven hoe u de planten het best kunt onderhouden én welke planten u prima bij elkaar kunt zetten. Tevens kunt u ook het contactformulier invullen als u nu al meer wilt weten over onze vaste tuinplanten. Wanneer u bij ons langskomt, kunt u meteen een kijkje nemen op onze kamerplanten afdeling. Wellicht heeft u nog een mooie bloeiende plant voor in huis nodig om die ene hoek op te fleuren. U bent bij ons van harte welkom! Bekijk de openingstijden van ons tuincentrum, plan hieronder uw route en dan zien we u hopelijk snel in Bergambacht!
 

Lees meer over tuinplanten
 

 

Bekijk meer productgroepen in de categorie Tuinplanten