Katten

Tuincentrum Westerlaken, nabij Papendrecht. Elho potten, Riverdale, tuinmeubelen, graszonden en meer online.

U wilt natuurlijk niets dan het beste voor uw kat, poes of kitten. Uw kleine tijger is misschien wel uw dier(!)baarste bezit en dus wilt u alles op het gebied van slapen, eten en spelen goed geregeld hebben. Bij GroenRijk Bergambacht bent u op het juiste adres als het gaat om de verzorging van uw poes. Ons assortiment is ruim en varieert van voeding tot eetbakjes. Ook voor handige draagmandjes, vlooienbandjes en vitaminepreparaten kunt u bij ons terecht. Vrijwel alles waar u naar op zoek bent voor uw kat kunt u bij ons vinden. Samen met u zorgen we ervoor dat uw kat gezond blijft en zo gelukkig mogelijk is. Kom langs en bekijk ons gehele assortiment voor katten! Keuze genoeg om uw kat of poes te verwennen. Miauw!

Van krabpalen tot de lekkerste mandjes: GroenRijk Bergambacht heeft het allemaal!

Om een duidelijk beeld te geven van wat u kunt verwachten bij GroenRijk Bergambacht hebben wij de belangrijkste aspecten van ons assortiment kattenverzorging voor u op een rijtje gezet:

  • Kattenvoer
  • Kattenmanden
  • Kattenbakken
  • Kattenspeeltjes
  • Krabpalen

Kattenvoer

Iedere kat of poes is anders en heeft dan ook andere voeding nodig. Wij zijn hiervan bewust en hebben dan ook een ruim assortiment kattenvoer met geschikte voeding voor zowel kittens als senioren. Van lekkernijen tot vitaminerijke voeding: bij GroenRijk Bergambacht vindt u al het kattenvoer dat u nodig heeft, onder andere van merken als Felix en Royal Canin, Heeft uw kat een allergie? Ook dan bent u in veel gevallen bij GroenRijk Bergambacht op het juiste adres. Wilt u meer weten over ons assortiment? Neem dan contact met ons op. 

Benodigdheden voor katten kopen | GroenRijk Bergambacht

Waarom een krabpaal?

Katten zijn bijzondere wezens: ze zijn extreem loyaal en houden van gezelligheid, maar daarnaast hebben ze vaak een eigenwijs en onafhankelijk karakter. Ook het spinnen, jagen én krabben maken de huiskat bijzonder. Maar waarom is zo'n krabpaal eigenlijk in het leven geroepen? Sowieso heeft uw kat het rekken en strekken hard nodig. Zo blijft het lichaam soepel en actief. Naast het feit dat uw kat hiermee 'traint' voor het vangen van een prooi, wordt de kat er ook meer relaxed van vanwege de ontlading aan energie. Waar wij een vijl gebruiken, is de krabpaal voor katten dé manier om nagels schoon te maken. Genoeg redenen om een krabpaal te overwegen!

Kattenbenodigdheden kopen in Bergambacht

Wist u dat katten het grootste gedeelte van hun leven slapen? Een fijne en warme plek om te slapen en te ontspannen is dan ook erg belangrijk. U kunt uiteraard kiezen voor het kopen van een poezenmand, maar ook met kussens en plaids kunt u meerdere slaapplekken in huis creëren. Advies nodig? Vraag het één van onze experts op de dierenafdeling.

Kattenspeeltjes van GroenRijk

Naast het feit dat uw kat een goede slaapplek en de juiste voeding nodig heeft, moet uw kat zijn energie ook kwijt kunnen. Dit gebeurt natuurlijk door middel van het spelen. Een kat is vaak al prima te vermaken met een propje papier of een schoenendoos, maar er zijn tal van speeltjes die uw kat écht uitdagen. De muisjes, veertjes en jaagspelletjes zijn speciaal ontworpen om uw kat de nodige uitdaging te geven. Denk eens aan:

  • Bewegende objecten en jaagspelletjes: u weet waarschijnlijk al dat katten en poezen dol zijn op bewegende voorwerpen. Naast een krabpaal is zo'n speeltje bijzonder goed om uw poes haar lenigheid te laten behouden.
  • Intelligentiespelletjes: train de intelligentie van uw kat met bepaalde speeltjes die speciaal ontworpen zijn om de geest scherp te houden. 
  • Speelhengsels: met speelgoedmuizen en kattenveertjes kunt u uw kat uren zoet houden. Ook hier wordt de alertheid van de kat mee getraind.

Ook voor alles voor uw hondvissen en vogels kunt u terecht bij GroenRijk Bergambacht.

Bekijk meer productgroepen in de categorie Dierenwinkel