Katten

U wilt natuurlijk niets dan het beste voor uw kat, poes of kitten. Uw kleine tijger is misschien wel uw dier(!)baarste bezit en dus wilt u alles op het gebied van slapen, eten en spelen goed geregeld hebben. Bij GroenRijk Bergambacht bent u op het juiste adres als het gaat om de verzorging van uw poes. Ons assortiment is ruim en varieert van voeding tot eetbakjes. Ook voor handige draagmandjes, vlooienbandjes en vitaminepreparaten kunt u bij ons terecht. Vrijwel alles waar u naar op zoek bent voor uw kat kunt u bij ons vinden. Samen met u zorgen we ervoor dat uw kat gezond blijft en zo gelukkig mogelijk is. Kom langs en bekijk ons gehele assortiment voor katten! Keuze genoeg om uw kat of poes te verwennen. Miauw!

Van krabplank tot de kattenbak: GroenRijk Bergambacht heeft het allemaal!

Om een duidelijk beeld te geven van wat u kunt verwachten bij GroenRijk Bergambacht hebben wij de belangrijkste aspecten van ons assortiment kattenverzorging voor u op een rijtje gezet:

  • Kattenvoer
  • Kattenmanden
  • Kattenbakken
  • Kattenspeeltjes
  • Krabpalen

Of u nu een speelse kitten heeft, een volwassen kat met specifieke behoeften, of een senior kat die wat extra zorg nodig heeft, wij hebben alles wat u nodig heeft voor een gelukkige en gezonde kat.

Voeding voor uw furry friend

Bij GroenRijk Bergambacht begrijpen we dat voeding de kern vormt van het welzijn van uw kat. Daarom bieden wij een uitgebreid assortiment hoogwaardige kattenvoeding van toonaangevende merken zoals Sheba, Whiskas en Catisfactions. Of u nu kiest voor de verfijnde smaken van Sheba, de bekende kwaliteit van Whiskas, of de verrukkelijke snacks van Catisfactions, uw kat zal elke maaltijd met enthousiasme begroeten. Van lekkernijen tot vitaminerijke voeding: bij GroenRijk Bergambacht vindt u al het kattenvoer dat u nodig heeft

Tip! Ontdek ons uitgebreide assortiment speeltjes, van knuffelbare pluche muizen tot interactieve laserpennen.  Laat uw kat haar natuurlijke jachtinstinct volgen en geniet van het schouwspel.

We hebben ook alles voor honden!

 

Waarom een krabpaal?

Katten zijn bijzondere wezens: ze zijn extreem loyaal en houden van gezelligheid, maar daarnaast hebben ze vaak een eigenwijs en onafhankelijk karakter. Ook het spinnen, jagen én krabben maken de huiskat bijzonder. Maar waarom is zo'n krabpaal eigenlijk in het leven geroepen? Sowieso heeft uw kat het rekken en strekken hard nodig. Zo blijft het lichaam soepel en actief. Naast het feit dat uw kat hiermee 'traint' voor het vangen van een prooi, wordt de kat er ook meer relaxed van vanwege de ontlading aan energie. Waar wij een vijl gebruiken, is de krabpaal voor katten dé manier om nagels schoon te maken. Genoeg redenen om een krabpaal te overwegen!

Alles voor uw kat bij tuincentrum GroenRijk Bergambacht, nabij Gouda!

Tip! Wist u dat katten het grootste gedeelte van hun leven slapen? Een fijne en warme plek om te slapen en te ontspannen is dan ook erg belangrijk. U kunt uiteraard kiezen voor het kopen van een poezenmand, maar ook met kussens en plaids kunt u meerdere slaapplekken in huis creëren.

Kattenbakken en vullingen van topkwaliteit

Hygiëne is essentieel als het gaat om het kattenleven, en bij GroenRijk Bergambacht begrijpen we dat als geen ander. Ontdek onze kwalitatieve kattenbakken van Flipcat en kies uit een assortiment kattenbakvullingen, waaronder merken zoals Kittyfriend, Biokats, Sanicat en Catsan. Houd de omgeving van uw kat fris en schoon voor een gelukkige kat en een gelukkige jij!

Alles voor uw kat bij tuincentrum GroenRijk Bergambacht

Bij GroenRijk Bergambacht zijn we vastbesloten om uw kat te voorzien van het beste wat de wereld van kattenbenodigdheden te bieden heeft. Van hoogwaardige voeding tot speeltjes, slaapplekken en verzorgingsproducten – uw zoektocht naar het ultieme katgeluk begint en eindigt hier. Kom langs bij ons tuincentrum nabij Gouda en ontdek de wereld van kattenverzorging bij GroenRijk Bergambacht, waar elk kattenhart een sprongetje maakt!

Tip! Ook voor alles voor uw hondvissen en vogels kunt u terecht bij GroenRijk Bergambacht.

Openingstijden & contact
 

Bekijk meer productgroepen in de categorie Dierenwinkel