Servicepoint

  
Wilt u graag online bestellen maar bent u de volgende dagen niet thuis? Loopt u telkens de bezorger van uw pakketjes mis? Geen nood! Er is een oplossing want gelukkig bieden DHL en UPS handige servicepunten zoals ons Tuincentrum GroenRijk in Bergambacht. Haal uw pakketje op of lever het terug in. Het was nog nooit zo makkelijk! 

Het proces is eenvoudig en gemakkelijk. Zodra u een bestelling hebt geplaatst bij een webwinkel en hebt gekozen voor DHL of UPS als bezorgoptie, krijgt u een melding zodra het pakket klaar is voor verzending. Vervolgens kunt u ervoor kiezen om het pakketje  van DHL of UPS in ons tuincentrum te laten bezorgen in plaats van bij u thuis.


Pakketten snel en veilig ontvangen en verzenden? 

Als u ervoor kiest om het pakket bij het servicepunt van Tuincentrum GroenRijk Bergambacht te laten bezorgen, ontvangt u een unieke code waarmee u het pakket kunt ophalen zodra het daar is afgeleverd. Als u een pakket wilt verzenden, kunt u het ook bij het servicepunt afgeven en er zeker van zijn dat het snel en veilig wordt afgeleverd bij de ontvanger.


  Ups Service punt


Pakketjes ontvangen en versturen zonder zorgen bij tuincentrum GroenRijk Bergambacht

Het gebruik van een servicepunt biedt veel voordelen. Zo hoeft u niet thuis te zijn voor de bezorging van uw pakket en kunt u het ophalen op een moment dat u het beste uitkomt. Bovendien is het veiliger dan het laten bezorgen bij uw voordeur, omdat het pakket wordt afgeleverd bij een beveiligde locatie. Ook zal de bezorger zich geen zorgen moeten maken over territoriale honden. 

Kortom, als u op zoek bent naar een handige en veilige manier om uw pakketten te ontvangen of te verzenden, dan zijn de servicepunten van DHL en UPS bij Tuincentrum GroenRijk Bergambacht een uitstekende optie.

Bekijk hier onze openingstijden