Honden

Bij GroenRijk Bergambacht hebben we veel liefde voor groen, maar ook zeker voor onze trouwe viervoeters! Wij begrijpen we dat uw hond meer is dan alleen een huisdier; het is een lid van het gezin. Daarom bieden we een uitgebreid assortiment hondenvoeding, speeltjes, manden en meer van topmerken als Pedigree, Prins, Maxxnobel, Voskes, Vitakraft, Flexi, Kong en meer. Zo komt uw pluizige metgezel niets tekort! Zien we u snel in ons tuincentrum?

Voeding die het kwispelen waard is!

Een gezonde levensstijl begint bij goede voeding. Bij GroenRijk Bergambacht hebben we een selectie van hoogwaardige hondenvoeding van gerenommeerde merken. Of u nu een pup heeft die opgroeit, een volwassen hond met specifieke dieetbehoeften, of een senior hond die wat extra zorg nodig heeft, wij hebben het juiste voer voor elke levensfase. Kies uit merken als Pedigree en Voskes om uw harige vriend de voedingsstoffen te geven die hij nodig heeft om energiek en gezond te blijven. Zorg voor regelmatige maaltijden en vermijd het geven van menselijk voedsel, omdat sommige ingrediënten schadelijk kunnen zijn voor honden. Zorg er tevens altijd voor dat er vers water beschikbaar is.

Spelenderwijs leren

 Honden hebben dagelijkse lichaamsbeweging nodig om fit en gezond te blijven. Afhankelijk van het ras en de leeftijd van uw hond, kan de benodigde hoeveelheid variëren. Regelmatig wandelen, spelen en trainen dragen bij aan zowel fysieke als mentale stimulatie. Het stimuleert ook een gezonde band tussen uw en uw harige vriend. Bij tuincentrum GroenRijk Bergambacht begrijpen we als geen ander dat spelen essentieel is voor het welzijn van uw hond. Daarom bieden wij een scala aan speeltjes die niet alleen leuk zijn, maar ook bijdragen aan de geestelijke stimulatie van uw trouwe metgezel. Van duurzame kauwspeeltjes tot interactieve puzzels, onze collectie speeltjes van topmerken zoals Kong staat garant voor eindeloos speelplezier voor uw liefste huisgenoot.

Na spelen komt rusten: niets is belangrijker dan een goede rust. Daarom hebben wij een uitgebreide collectie hondenmanden, kussens en dekens van de hoogste kwaliteit. Laat uw viervoeter genieten van het ultieme comfort met merken als Maxxnobel, zodat ze kunnen rusten en opladen voor de volgende speelsessie.

GroenRijk Bergambacht | Tuincentrum nabij Gouda | Alles voor jouw viervoeter!

Slaapkussens van MaxxnobelVerzorging op z'n best

Een goed verzorgde hond is een blije hond. De hygiëne van uw hond is essentieel voor het voorkomen van ziekten en het bevorderen van een comfortabel leven.

  • Borstel regelmatig de vacht om klitten te voorkomen en te zorgen voor een gezonde huid.
  • Controleer ook de oren, tanden en nagels van uw hond. Reinig de oren indien nodig, poets de tanden regelmatig en knip de nagels indien ze te lang worden.

Wij hebben een breed scala aan verzorgingsproducten om ervoor te zorgen dat uw hond er niet alleen goed uitziet, maar zich ook goed voelt. Van borstels en shampoos tot nagelknippers en oorreinigers, wij hebben alles wat u nodig heeft voor de totale verzorging van uw harige vriend. Wij adviseren regelmatige veterinaire controles en bieden we een selectie van producten voor medische zorg. Houd de vaccinaties up-to-date en bespreek eventuele zorgen of veranderingen in het gedrag van uw hond met de dierenarts.

Tip! Honden die voldoende sociale interactie hebben, vertonen over het algemeen beter gedrag en hebben minder kans op gedragsproblemen.

Bezoek dé dierenwinkel van Bergambacht, nabij Gouda: alles voor uw hondje

Bij GroenRijk Bergambacht zijn we toegewijd aan het creëren van een paradijs voor honden en hun baasjes. Van hoogwaardige voeding tot speeltjes, manden en verzorgingsproducten, we hebben alles wat u nodig heeft om uw harige metgezel te verwennen. Breng een bezoek aan ons tuincentrum nabij Gouda en ontdek ons veelzijdige aanbod.

Tip! Ook voor alles voor uw vissen en vogels kunt u terecht bij GroenRijk Bergambacht.

Contact & openingstijden

 

 

Bekijk meer productgroepen in de categorie Dierenwinkel