Honden

Tuincentrum Westerlaken, nabij Papendrecht. Elho potten, Riverdale, tuinmeubelen, graszonden en meer online.

Uw hond is uw trouwste vriend en u wilt natuurlijk alleen het beste voor uw hond. Bij GroenRijk Bergambacht bent u op het juiste adres als het gaat om de verzorging van uw hond. Ons assortiment is ruim en varieert van hondenvoer tot benches. Vrijwel alles waar u naar op zoek bent voor uw hond kunt u bij ons vinden. Samen met u zorgen we ervoor dat uw hond gezond blijft en zo gelukkig mogelijk is. Kom langs en bekijk ons gehele assortiment voor honden!

Van hondenvoer tot benches: GroenRijk Bergambacht heeft het allemaal!

Om een duidelijk beeld te geven van wat u kunt verwachten bij GroenRijk Bergambacht hebben wij de belangrijkste aspecten van ons assortiment hondenverzorging voor u op een rijtje gezet:

Hondenvoer

Iedere hond is anders en heeft dan ook andere voeding nodig. Wij zijn hiervan bewust en hebben dan ook een ruim assortiment hondenvoer met geschikte voeding voor jong en oud. Van puppyvoer tot voer voor senioren: bij GroenRijk Bergambacht vindt u al het hondenvoer wat u nodig heeft. Heeft u hond een allergie? Ook dan bent u in veel gevallen bij GroenRijk Bergambacht op het juiste adres. Wilt u meer weten over ons assortiment hondenvoeding? Neem dan contact met ons op. 

Honden-GroenRijk-Bergambacht

Benches en hondenmanden kopen in Bergambacht

De bench of de hondenmand is natuurlijk de plek waar uw hond (in de meeste gevallen) slaapt. Dit is een belangrijke plek voor uw hond en hij/zij zal hier veel tijd besteden. Het is dan ook belangrijk dat de bench of hondenmand goed past bij de grootte van uw hond. Als u een bench koopt voor een puppy zult u wellicht ook een tussenschot moeten kopen zodat de puppy langzaamaan kan groeien in de bench. Hoe groter de hond wordt, hoe meer ruimte er in de bus gecreëerd kan worden. 

Hondenspeeltjes van GroenRijk

Naast dat uw hond een goede slaapplek en de juiste voeding nodig heeft, moet uw hond zijn energie ook kwijt kunnen. Dit gebeurt natuurlijk door middel van het spelen met de hond. Puppy's hebben meer behoefte hieraan, maar sommige oudere honden ook! Een simpele tennisbal is soms voldoende, maar wij verkopen ook speeltjes in combinatie met wat lekkers. Zo verkopen wij speeltjes waar wat lekkers in verstopt zit en zo is uw hond uren zoet!

Hondenriemen

Hondenriemen zijn er net zoals honden in allerlei soorten en maten. Van roze tot regulier zwart, bij GroenRijk Bergambacht vindt u het allemaal. U kunt zelfs hondenriemen met printjes bij ons kopen. Een goede hondenriem is stevig en gaat jaren mee. Kom nu naar GroenRijk Bergambacht en bekijk ons ruime aanbod hondenriemen. 

Alles voor uw hond vindt u bij GroenRijk Bergambacht! Laat u verrassen door ons ruime aanbod en kom langs. Onze medewerkers helpen u graag en ook als u niet goed weet wat u allemaal nodig heeft voor een nieuwe puppy kunnen wij u verder helpen. Een hond is immers één van de leukste dingen in het leven en blijft u voor altijd trouw! Tot ziens bij GroenRijk Bergambacht. 

Ook voor alles voor uw vissen en vogels kunt u terecht bij GroenRijk Bergambacht.

Bekijk meer productgroepen in de categorie Dierenwinkel