Kunstkerstbomen

Vindt u het zonde om ieder jaar geld uit te geven aan een echte kerstboom? Of heeft u geen zin in het gedoe met uitgevallen dennennaalden? Dan is een kunstkerstboom de perfecte oplossing voor u. Een kunstboom geeft u veel gemak en toch creëert u die ultieme kerstsfeer in huis. Dat wilt iedereen toch met de feestdagen? Vlakbij Gouda vindt u tuincentrum GroenRijk Bergambacht. Ieder jaar vanaf november kunt u bij ons terecht voor alle versiering en decoratie voor de feestdagen. Komt u eens langs om inspiratie op te doen?

De kunstkerstboom; niet meer van echt te onderscheiden

Tegenwoordig zijn kunstkerstbomen niet meer van echt te onderscheiden en daarnaast zijn ze nagenoeg onderhoudsvrij. Een kunstkerstboom is ook vaak mooi van vorm en daarom zijn ze steeds populairder aan het worden! Kunstbomen zijn er in verschillende soorten, maten en kleuren. Na de feestdagen kan de boom gemakkelijk opgeruimd worden en heeft u er geen omkijken meer naar. In het Zuid-Hollandse Bergambacht bent u bij GroenRijk van harte welkom om uw favoriete kunstkerstboom uit te kiezen. Weet u al welke kunstboom bij u past? Wij hebben nog enkele voordelen van kunstkerstbomen voor u op een rijtje gezet:

  • Een kunstkerstboom lijkt misschien een dure aanschaf, maar uiteindelijk op langer termijn is een kunstkerstboom goedkoper dan elk jaar een echte kerstboom kopen.
  • Een goede kunstkerstboom verliest geen naalden. Dat scheelt een hele hoop stofzuigen!
  • Met een kunstkerstboom heeft u niet die welbekende dennengeur, maar ook daar is tegenwoordig een oplossing voor: dennengeur spray. Dit spuit u over de kunstkerstboom en kunt u toch genieten van deze geur.
  • Bij het maken van kunstkerstbomen worden tegenwoordig zelfs mallen gebruikt van echte takken. Zo lijkt het zelfs alsof de takken en de stam van de kunstboom echt zijn.

Verschillende soorten kunstkerstbomen

Een kunstkerstboom is niet zomaar een kunstkerstboom. Er zit zeker verschil in. Wat dacht u van bomen met of zonder lampjes? Tegenwoordig kunnen de lampjes al verwerkt zitten in de kunstkerstboom zelf. Dat klinkt ideaal toch? De kleuren van de kunstkerstbomen lopen ook uiteen. Uiteraard verkopen wij in ons tuincentrum de welbekende, donkergroene bomen, maar wat dacht u van witte kunstbomen of een chique zwarte kunstkerstboom? Er zijn tegenwoordig zijn kunstkerstbomen waar een laagje kunstsneeuw op ligt. Eigenlijk is er voor iedereen wel een kunstkerstboom en is er in ons tuincentrum dichtbij Gouda keuze genoeg!

GroenRijk Bergambacht | Kunstkerstbomen

Kunstkerstbomen kopen bij GroenRijk Bergambacht, nabij Gouda

Als u langskomt bij GroenRijk Bergambacht kunt u zich meteen laten inspireren door onze andere kerstartikelen. Uiteraard kunnen de kunstkerstbomen versiert worden met verschillende kerstversiering, zoals kersthangers, kerstslingers, kerstballen en kerstverlichting. Houdt u van uitbundige decoratie of meer ingetogen? Er is van alles bij ons te koop. Woont u in Rotterdam, Gouda of Nieuwegein? Dan is het zeker de moeite waard om bij GroenRijk Bergambacht een kijkje te komen nemen. Bij ons kunt u heerlijk shoppen voor de Kerstdagen. Kom langs en laat u inspireren! Bekijk onze (extra) openingstijden, plan hieronder alvast uw route naar het tuincentrum en dan zien we u graag bij GroenRijk Bergambacht.

Meer over echte kerstbomen
 

Bekijk meer productgroepen in de categorie Kerstartikelen