Kaarsen

Voor een sfeervol huis of een sfeervolle tuin zijn kaarsen onmisbaar. Een romantisch diner is natuurlijk niet compleet zonder mooie dinerkaarsen. Bij GroenRijk Bergambacht verkopen wij kaarsen in verschillende vormen, maten en kleuren. Kom gerust eens langs!

Verschillende soorten kaarsen

Wat voor soort kaarsen kunt u onder andere vinden in ons tuincentrum in Bergambacht:

  • Dinerkaarsen
  • Stompkaarsen
  • Bolkaarsen
  • Geurkaarsen

Denkt u zich maar eens in, een romantisch diner of een goed gesprek zijn toch het best bij rustig flikkerend kaarslicht. Bij GroenRijk Bergambacht kunt u terecht voor kaarsen in allerlei soorten en maten. De verschillende soorten kaarsen kunt u natuurlijk perfect combineren met woonaccessoires, zoals een bijpassende schaal, dienblad of op een mooie kandelaar. Stompkaarsen zijn de meest bekende soort kaarsen. Omdat ze zo breed zijn, hebben ze vaak ook een lange brandduur. Wij verkopen stompkaarsen in verschillende hoogtes. Een bolkaars in combinatie met een stompkaars is ook erg leuk! Door de bolle vorm van een bolkaars geeft deze kaars net een andere uitstraling. Vergeet overigens ook de kaarsen voor buiten niet, zoals zomerse fakkels, lantaarns of citronella tegen die lastige muggen. Bij GroenRijk Bergambacht kunt u allerlei ideeën opdoen over de nieuwste trends op het gebied van sfeerverlichting.

Kaarsen kopen | GroenRijk Bergambacht

Kaarsen kopen nabij Gouda

Kom gerust eens langs in ons tuincentrum in Bergambacht voor een mooi en ruim assortiment aan kaarsen. Mocht u eventueel vragen hebben over ons aanbod met kaarsen, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij zijn zes dagen per week geopend. Bekijk onze openingstijden en dan zien we u hopelijk snel bij GroenRijk Bergambacht.

Bekijk meer productgroepen in de categorie Wonen