Knaagdieren

Knaagdieren zijn leuke huisdieren, maar hebben wel de juiste verzorging nodig. voordat u een knaagdier aanschaft zult u eerst moeten overwegen of u deze verzorging kunt bieden aan deze lieve beestjes. In ons assortiment vindt u alles wat u nodig heeft om uw knaagdier op de best mogelijke manier te verzorgen. Samen met u zorgen we ervoor dat uw knaagdier vrolijk en gezond blijft! Kom langs bij ons tuincentrum in Bergambacht om ons complete assortiment te komen bekijken. 

Een knaagdier als huisdier

Een knaagdier als huisdier vergt inzet en ontzettend veel liefde. Knuffelen, spelen en rennen zullen veel voorkomen, mocht u een knaagdier in huis hebben. Er zijn veel verschillende soorten knaagdieren, maar in ons assortiment bieden wij onder andere producten voor de volgende soorten:

 • Cavia's
 • Hamsters
 • Konijnen
 • Ratjes en muizen

Verzorgt u het knaagdier goed? Dan krijgt u enorm veel liefde terug! Het is belangrijk dat u voor aankoop u eerst goed inleest over het soort dier. Wist u bijvoorbeeld dat cavia's niet goed in hun eentje kunnen overleven en daarom graag een maatje hebben in hun hok? Hamsters zijn daarentegen 's nachts erg actief en kunnen overlast veroorzaken als zij op de slaapkamer staan. Overweeg de opties als u van plan bent om een knaagdier aan te schaffen en maak de beste keuze.

Knaagdier-producten-groenrijk-bergambacht

Producten voor een cavia

Heeft u ervoor gekozen om een cavia aan te schaffen? Gefeliciteerd! Dit zijn enorm leuke dieren. Voordat u een cavia ophaalt zult u echter de volgende producten in huis moeten hebben:

 • Een kooi
 • Hooi
 • Drinkfles
 • Groenten
 • Brokjes
 • Een huisje om zich te verstoppen
 • Bodembedekking
 • Knaagspeeltjes
 • Vervoerbox

Al deze producten kunt u bij ons in het tuincentrum aanschaffen. Mocht u nog verdere vragen hebben over de verzorging van een cavia, dan kunt u gerust contact met ons opnemen of langs komen in ons tuincentrum. 

Hamster kopen: wat voor producten heb ik nodig?

Een hamster is een ontzettend leuk knaagdier. Vooral bij kinderen zijn hamsters erg populair! Als u een hamster gaat aanschaffen heeft u niet alleen een ruime hamsterkooi nodig, maar ook zult u een loopren en verschillende speeltjes moeten kopen. Een drinkflesje voor aan de kooi is ook zeker van belang en ook voer mag niet vergeten worden! Niet alleen cavia's, maar ook hamsters houden ervan om zich te verstoppen in een huisje. Kom langs om al onze prachtige hamster kooien met bijpassende producten te bekijken in Bergambacht. 

Knaagdier producten kopen in Bergambacht

Bent u op zoek naar producten voor één van bovenstaande knaagdieren? Dan bent u bij GroenRijk Bergambacht op het juiste adres. In ons assortiment vindt u meer dan alleen hokken en voeding. Wij zorgen ervoor dat de knaagdieren zich niet zullen vervelen met de looptunnels, draaimolens en overig speelgoed. Voor vragen en advies kunt u bij onze ervaren en enthousiaste medewerkers terecht of kunt u contact opnemen. Zij vertellen u graag meer over de verzorging van uw knaagdier en hoe u dit het beste kunt aanpakken. Bekijk ook ons overige assortiment voor dieren inclusief producten voor honden, katten, paarden en meer. 

Graag tot ziens in ons tuincentrum, dé dierenwinkel van Bergambacht met alles voor uw hamster, cavia of konijn! 

Bekijk meer productgroepen in de categorie Dierenwinkel