Tuincentrum Gouda

Zoekt u een tuincentrum in Gouda of omgeving? Kom langs bij GroenRijk Bergambacht, vlakbij Gouda! In ons tuincentrum vindt u alles voor uw huis, tuin en dier. Of u nu enkel inspiratie op wilt doen, een aanvulling voor uw eigen huis of tuin wilt kopen of op zoek bent naar een geschikt cadeau, bij GroenRijk Bergambacht zult u zeker slagen.

GroenRijk Tuincentrum nabij GoudaTuincentrum nabij Gouda

GroenRijk Bergambacht is het dichtstbijzijnde GroenRijk Tuincentrum bij Gouda. Bij ons vindt u altijd nieuwe inspiratie, tips en trends voor ieder seizoen. In het voorjaar en de zomermaanden hebben wij een groot aanbod aan:

In het najaar kunt u kiezen uit:

  • Verschillende soorten echte en kunst kerstbomen
  • Kerstversiering
  • Verlichting
  • Kerstkranten en -stukjes

Het hele jaar door geniet u van onze prachtige woonaccessoires. Verbeter de sfeer in uw living met accessoires die perfect bij uw interieur passen. Voor mooie kamerplanten om het geheel af te maken, bent u bij ons ook aan het juiste adres. Neem ook een kijkje in onze webshop voor directe inspiratie! Mocht er iets moois voor u tussen zitten, dan kunt u een bestelling plaatsen en deze in onze vestiging ophalen zodra het u uitkomt.

Grootste assortiment zaden bij uw tuincentrum nabij Gouda

Ons tuincentrum dichtbij Gouda biedt u een heel uitgebreid assortiment zaden. Wij verkopen onder andere zaden van Honkoop en Oranjeband; voor in de sier- en moestuin. De kans dat u de zaadjes waar u naar op zoek bent niet vindt, is heel klein. We verkopen inmiddels namelijk meer dan 1000 verschillende soorten tuinzaden! Onze deskundige medewerkers leggen u graag alles uit over het zaaien en verzorgen van bio-zaden, groentezaden, kruidenzaden, bloemzaden en pilzaden. Door zelf planten te zaaien, voelt u zich een echte tuinder!

GroenRijk nabij Gouda bezoeken

Bij GroenRijk Bergambacht, nabij Gouda, kunt u een groot en gevarieerd assortiment vinden. Om het voor u als klant overzichtelijk te maken, hebben wij ons assortiment verdeeld in Rijken. Kom gerust een kijkje nemen bij ons tuincentrum, nog geen 20 minuten rijden vanaf Gouda. Natuurlijk kunt u bij vragen ook altijd even contact met ons opnemen door te mailen naar: info@bergambacht.groenrijk.nl of te bellen naar tel:0182-35350.

Tip: neem uw (klein-)kinderen ook eens mee naar ons tuincentrum, wij hebben namelijk ook een gezellige kinderboerderij!