Kinderboerderij Gouda

Een kinderboerderij bezoeken nabij Gouda? Naast het tuincentrum van GroenRijk Bergambacht bevindt zich een hele leuke kinderboerderij! Wij hebben onder andere geiten, paarden en konijnen die de kinderen kunnen voeren en aaien. Daarnaast organiseren we regelmatig leuke evenementen voor jong en oud. Genoeg te beleven dus! In ons tuincentrum zelf vindt u ook nog eens een uitgebreide dierenwinkel.

Kinderboerderij GroenRijk bij GoudaKinderboerderij bezoeken nabij Gouda?

De kinderboerderij van GroenRijk is het leukste dagje uit in de omgeving van Gouda. Uw kind beleeft naast een leuke dag ook een hele leerzame dag, want onze medewerkers weten alles over dieren. Er zijn demonstraties over het voeren van de dieren en er kunnen de hele dag door vragen gesteld worden. Uw kind zal ook veel over het milieu en de natuur leren.  Welke dieren wonen er zoal op onze dierenboerderij nabij Gouda? Onder andere:

  • Geiten
  • Paarden
  • Kippen
  • Konijnen

Op onze paarden kan gereden worden, maar dit kan uiteraard alleen onder begeleiding van een medewerker van de kinderboerderij. Onze geiten worden regelmatig gemolken en hier kunnen de kinderen bij helpen. Vervolgens drinken we de geitenmelk gezellig met z’n allen op! We kunnen ook wat hulp gebruiken bij het verzamelen van de eieren van onze kippen. Uw kind  vermaakt zich dus urenlang op onze mooie kinderboerderij nabij Gouda.

Activiteiten op onze kinderboerderij nabij Gouda

Op onze kinderboerderij dichtbij Gouda zijn regelmatig leuke activiteiten te beleven. Zo hebben we bijvoorbeeld met dierendag een dierenbuffet georganiseerd. Niet alleen onze eigen dieren, maar ook de huisdieren van heel veel klanten konden toen genieten van allerlei lekkernijen. Voor konijnen lag er bijvoorbeeld droogvoer uit ons tuincentrum en verse groenten en fruit klaar. Honden konden bijvoorbeeld smullen van een heerlijk bot. Het werd een hele gezellige dag en alle dieren gingen met een gevulde maag naar huis!

Leukste kinderboerderij in de omgeving van Gouda 

Tuincentrum GroenRijk Bergambacht

Terwijl uw kinderen een te gekke dag beleven op onze kinderboerderij nabij Gouda heeft u de tijd om ons tuincentrum te bezoeken. We hebben hier een ruim assortiment voor uw tuin, woonkamer en huisdier. Koop bij ons bijvoorbeeld vaste planten, perkplanten, Honkoop en Oranjeband zaden en bomen of een mooie groene of bloeiende kamerplant voor in de woonkamer. Onze tuinmeubelshowroom is ook zeker de moeite waard. We verkopen hier ook BBQ’s. Neem eens een kijkje op al onze afdelingen!