Graszoden Zuid-Holland

Graszoden Zuid-Holland

Zoekt u naar graszoden in Zuid-Holland? Kom dan eens langs bij GroenRijk Bergambacht, waar u het mooiste aanbod Queens graszoden van Zuid-Holland kunt vinden tegen een erg scherpe prijs! Wij geven u ook graag advies over het leggen en de verzorging van graszoden.

Gazon aanleggen in Zuid-Holland

Bij de aanleg van een nieuw gazon heeft u twee opties: u laat een nieuw gazon inzaaien en er zijn na een erg lange tijd enkele groene sprietjes te zien, of u kiest voor direct resultaat en legt graszoden. Indien u voor het laatste kiest, staat u voor een volgende keuze. Namelijk, kiest u voor speelgraszoden of schaduwgraszoden? Om u op weg te helpen hebben wij de kenmerken van deze twee soorten graszoden hieronder toegelicht.
 

Bekijk onze actuele prijzen >>
 

Speelgraszoden in Zuid-Holland

Zoals de naam al suggereert, zijn speelgraszoden goed geschikt om aan te leggen in een tuin waar regelmatig in wordt gespeeld door kinderen en/of huisdieren, dit komt door meerdere factoren:

  • Speelgraszoden bestaan vaak uit meerdere sterke soorten gras, waardoor ze niet snel beschadigd kunnen worden;
  • Door de dikke grasbladen kunnen speelgraszoden goed tegen intensief gebruik;
  • Deze graszoden hebben maar weinig onderhoud nodig en kunnen een langere tijd zonder vocht.

Zijn dit eigenschappen waar uw graszoden in Zuid-Holland aan moeten voldoen? Dan is speelgazon het juiste gazon voor u! 

Schaduwgraszoden in Zuid-Holland

Schaduwgraszoden zijn dé oplossing voor schaduwplekken. Het gras groeit niet alleen goed in de schaduw, maar ook in de zon. Schaduwgras heeft een hoge sierwaarde en is ook nog eens goed bestand tegen betreding, net als speelgazon. Wij geven u in ons tuincentrum graag nog wat meer toelichting over de verzorging van schaduwgraszoden in Zuid-Holland.

Graszoden kopen in Zuid-Holland

Wilt u graszoden kopen in Zuid-Holland? Bij ons tuincentrum te Bergambacht in Zuid-Holland vindt u zowel speelgraszoden als siergraszoden en staan wij altijd klaar om u van verder advies te voorzien. Bestel de graszoden gemakkelijk online via het bestelformulier. U kunt ook bij ons tuincentrum terecht voor aanvullende producten en materialen zoals artikelen voor gazononderhoud, bestrating en nog veel meer.

Let op: graszoden moeten altijd binnen 24 uur na aankoop worden gelegd!

Graszoden bestellen

We slaan uw gegevens op conform onze privacy policy.

Velden met * zijn verplicht.