Tuincentrum Zuid-Holland

Zoekt u een tuincentrum in Zuid-Holland? Nabij Gouda vindt u GroenRijk Bergambacht waar u alles voor uw huis, tuin en dier kunt kopen. Of u nu voor uzelf aan het shoppen bent of op zoek bent naar een cadeau voor vrienden, bij GroenRijk Bergambacht zult u slagen!

GroenRijk, uw tuincentrum in Zuid-Holland Tuincentrum in Zuid-Holland

GroenRijk Bergambacht is gelegen in Zuid-Holland, op slechts enkele minuten afstand van Gouda. Wij hebben een groot en gevarieerd assortiment, verdeeld over verschillende afdelingen:

  • Buitenafdeling; tuinplanten, barbecues, graszoden, vijverbenodigdheden
  • Binnenafdeling; planten en potten voor in huis
  • Sfeer & cadeau; diverse woonaccessoires, zoals kaarsen en kussens
  • Vijverafdeling; aanleg, onderhoud, ornamenten, verlichting, pompen, filters, vissen en waterplanten
  • Dierenwinkel; alles voor uw hond, kat, knaagdier, vis, vogel of paard

Voor elk seizoen hebben we wel wat. In het voorjaar en gedurende de zomermaanden hebben wij een groot aanbod aan tuinmeubelen en barbecues. En in het najaar kunt u kiezen uit verschillende soorten kerstbomen, verlichting en versiering. Ons tuincentrum in Zuid-Holland heeft ook een zeer uitgebreid assortiment zaden. We verkopen meer dan 1000 verschillende soorten zaden van Oranjeband en Honkoop.

Online tuincentrum Zuid-Holland

Wilt u gelijk inspiratie opdoen? Bezoek ons tuincentrum in Zuid-Holland alvast online via onze webshop! Hier vindt u naast een groot deel van ons assortiment ook altijd nieuwsberichten met tips en trends voor elk seizoen. Wat is bijvoorbeeld de beste manier om de rozenstruik te snoeien en wat valt er deze maand allemaal te doen in de tuin?  Mocht u iets leuks tegenkomen en kunt u niet wachten met bestellen? U kunt een selectie van onze artikelen ook online bestellen en dit vervolgens bij onze vestiging in Bergambacht, Zuid-Holland, af komen halen. Op een geschikt moment voor u!

GroenRijk Zuid-Holland bezoeken

Met onze centrale ligging in Bergambacht zijn wij goed te bereiken voor klanten vanuit heel Zuid-Holland. Wij zien u graag in ons tuincentrum en beantwoorden uw vragen met plezier.  Wij zijn van maandag tot en met donderdag van 08.30 tot 18.00 uur geopend, op vrijdag van 08.30 tot 20.00 uur en op zaterdag van 08.30 tot 17.00 uur. Ons tuincentrum in Zuid-Holland is leuk voor jong en oud, want we hebben ook een gezellige Kinderboerderij. Kom snel eens bij ons langs met het hele gezin!