BBQ Gouda

BBQ kopen nabij Gouda? Kom dan eens langs bij GroenRijk Bergambacht. Daar koopt u namelijk barbecues in alle soorten en maten, van topmerken. Bekijk bijvoorbeeld eens ons uitgebreide assortiment gasbarbecues. Beleef deze zomer gezellige avonden in de tuin met vrienden en familie! Of misschien gaat u mee met de nieuwste trend en organiseert u een BBQ in de winter. Zorg er dan wel voor dat u de juiste terrasverwarming en eventueel ook tuinverlichting heeft aangeschaft.

Soorten BBQs nabij GoudaWeber BBQ kopen in Gouda

Er komen steeds meer modellen barbecues op de markt. Dit maakt de keuze niet makkelijker en daarom geven we u graag wat meer informatie over de verschillende soorten barbecues die er bestaan:

  • Houtskoolbarbecues. Dit zijn de klassieke, ouderwetse barbecues en eigenlijk de enige die u dat échte barbecuegevoel geven. Dat komt vooral doordat vlees dat op een houtskoolbarbecue is bereid een robuuste, rokerige smaak krijgt. Het grote nadeel van een houtskoolbarbecue is dat het schoonmaken veel tijd kost.
  • Gasbarbecues. Deze modellen zijn een stuk moderner. Doordat gas de warmtebron is, wordt de gewenste temperatuur snel bereikt. Het schoonmaken van deze BBQs kost weinig moeite, maar ze nemen wel veel ruimte in. U kunt de temperatuur goed reguleren door de knop verder of minder open te draaien, net als bij een gasfornuis.
  • Elektrische BBQ. Dit is een klein en compact model. Elektrische barbecues zijn vooral geschikt voor op het balkon of voor kleine gezelschappen. Het grote voordeel van deze BBQs is dat u niet hoeft te slepen met gasflessen of zakken kolen. Er moet uiteraard wel altijd een stopcontact in de buurt zijn.

Naast verschillende soorten BBQs koopt u bij ons nabij Gouda ook barbecue-accessoires. Denk hierbij aan spatels, schoonmaakspullen en boeken over BBQ. Dit maakt het allemaal een stuk gemakkelijker!

Weber BBQ in de buurt van Gouda

Bij GroenRijk Bergambacht nabij Gouda koopt u BBQs en barbecue-accessoires van Weber. Weber is al jaren de nummer één barbecueleverancier van Europa. Als u voor een Weber kiest, dan kiest u automatisch voor topkwaliteit. Weber blijft innoveren en brengt regelmatig nieuwe modellen uit. Duurzaamheid en kwaliteit staat hierbij altijd voorop.

Vragen over barbecues? Kom langs!

Heeft u nog vragen over verschillende modellen barbecues. Kom dan langs op de afdeling BBQ in ons tuincentrum nabij Gouda en onze deskundige medewerkers beantwoorden al uw vragen. In onze barbecueshowroom kunt u al onze BBQs uitgebreid bekijken. Wij verkopen nog veel meer topkwaliteit producten voor in de tuin, zoals tuinmeubelen. Kom snel eens langs!