Dierenwinkel Gouda

Bent u op zoek naar een dierenwinkel nabij Gouda? Bij ons GroenRijk Tuincentrum in Bergambacht, nabij Gouda, vindt u de grootste dierenwinkel in uw omgeving. Of u nu op zoek bent naar voer, snacks, een kattenbak, een voederbakje, een krabpaal, hondenkussen, of een vissenkom; in onze dierenwinkel nabij Gouda slaagt u altijd!

Het assortiment van onze dierenwinkel nabij GoudaLeuke activiteiten bij onze dierenwinkel in Gouda

U wilt natuurlijk niets liever dan een gezond en gelukkig huisdier. Wij snappen dit helemaal en daarom heeft onze dierenwinkel in de buurt van Gouda een zeer breed assortiment met onder andere:

  • Topkwaliteit dierenvoeding
  • De lekkerste snacks
  • Speeltjes voor honden, katten en knaagdieren
  • Een dierenapotheek
  • Kooien, hokken, manden en kussens
  • Nog veel meer; kom langs in onze dierenwinkel nabij Gouda voor het gehele assortiment

Op slechts een steenworp afstand van Gouda zijn wij ook voor u makkelijk te bereiken. Kom bij ons langs voor uw kat, hond, knaagdier, vogel, vis of paard. Wij adviseren u graag over allerlei zaken die te maken hebben met uw huisdier, zoals geschikte voeding en problemen met huid, tanden en haar. Helaas komt het vaak voor dat het houden van een huisdier onderschat wordt. Dit gaat ons erg aan het hart en we geven daarom uitgebreide voorlichtingen over de aanschaf van een huisdier. Zo bent u goed voorbereid.

Meer dieren bij de Kinderboerderij van GroenRijk BergambachtDierenwinkel Gouda met Kinderboerderij

Bij GroenRijk Bergambacht zijn we gek op dieren. We hebben niet alleen de meest uitgebreide dierenwinkel in Gouda en omgeving, maar ook nog eens een leuke Kinderboerderij. Hier kunnen kinderen de dieren bewonderen en mogen ze sommige dieren zelfs aaien! Wij organiseren hier ook regelmatig leuke activiteiten. Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte. Bij ons beleeft u het leukste dagje uit in de omgeving van Gouda!

Kom langs bij onze dierenwinkel in de buurt van Gouda

Loop gerust een keer onze dierenwinkel binnen voor specifieke vragen over producten voor uw huisdier. Onze vriendelijke medewerkers helpen geven u graag advies! Wij zijn zes dagen per week geopend, van maandag tot en met donderdag van 08.30 tot 18.00, vrijdag van 08.30 tot 20.00 en op zaterdag van 08.30 tot 17.00. Liever telefonisch advies krijgen? Bel naar tel:0031182353505.