Gazon

Van een mooi en groen gazon wordt iedereen blij! Ten eerste staat het erg leuk in de tuin en is het gemakkelijk te onderhouden. Een stuk gras in de tuin is natuurlijk ook ideaal om kinderen hierop te laten spelen. Bij GroenRijk Bergambacht bent u op het goede adres voor graszaad, maar ook voor graszoden. Met graszoden kunt u namelijk op een snelle manier een mooi gazon creëren. Bij GroenRijk Bergambacht bent u op het juiste adres voor het bestellen van graszoden van zeer goede kwaliteit: speelgazon of schaduwgazon. Aan u de keuze!

Gazon: graszoden of gras zaaien?

Wanneer u een stukje gazon wilt, kunt u kiezen om gras te zaaien of om graszoden te leggen. De keuze is aan u! Wanneer u gras wilt zaaien, kan het een tijdje duren voordat u een volledig vol en mooi groen gazon heeft. Gras zaaien kunt u het best van mei tot en met augustus doen. Let er bij het zaaien van gras op dat bijvoorbeeld de vogels het zaad niet opeten. Wilt u een snellere optie, kies dan voor het leggen van graszoden. Graszoden worden ook wel grasmatten genoemd. Wanneer u graszoden gaat leggen, ziet u meteen resultaat: een mooi, strak en groen gazon. Graszoden kunt u in principe het hele jaar door leggen. Maar let er wel op dat je niet de graszoden gaat leggen wanneer het vriest of wanneer het erg warm is. Het allerbest is om de graszoden in mei te leggen. Dit is namelijk aan het begin van het groeiseizoen. Wilt u meer informatie over graszoden of gras zaaien? Vraag het gerust aan de medewerkers van GroenRijk Bergambacht.

Alles voor een gazon vindt u bij GroenRijk Bergambacht, nabij Gouda

Een gazon: gras in diverse soorten

Of u nu kiest voor graszoden of graszaad, er zijn diverse soorten gras: schaduwgazon en speelgazon. Wilt u een stuk gras waar uiteindelijk kinderen op zullen spelen? Dan kunt u het best voor een sterke grassoort kiezen, zoals speelgazon. Deze grassoort is hier voor geschikt en kan wel tegen een stootje. Schaduwgazon is geschikt voor op plekken wat in de schaduw ligt. Ondanks de schaduw zal het gras toch goed groeien en groen blijven. Zorg ervoor dat u het gazon regelmatig bemest en in het voorjaar kunt u onkruid en mos verwijderen. Voor advies over het gazon bent u bij GroenRijk Bergambacht natuurlijk op het goede adres. Onze medewerkers kunnen u ook adviseren welke grasmaaier u het best kunt gebruiken. In ons tuincentrum verkopen wij namelijk ook gazon gerelateerde producten.

GroenRijk Bergambacht | Gazon | Graszoden

Graszaad en graszoden koopt u bij GroenRijk Bergambacht

Bij GroenRijk Bergambacht bent u natuurlijk van harte welkom. Wij zijn dé graszoden specialist van Gouda en omgeving. Onze medewerkers kunnen u adviseren of u het best voor graszaad of graszoden kunt kiezen. Daarnaast kunnen ze u tips geven om het gazon goed te onderhouden. Wilt u zelf gemakkelijk graszoden kunnen bestellen? Vul hieronder het bestelformulier in voor de graszoden. U kunt kiezen uit schaduwgras of speelgras. Wilt u langskomen in ons tuincentrum? Dat kan! Bekijk de openingstijden van ons tuincentrum en dan zien we u hopelijk snel! 

Graszoden bestellen

We slaan uw gegevens op conform onze privacy policy.

Velden met * zijn verplicht.