Tuincentrum Krimpen aan de Lek

Zoekt u een tuincentrum in Krimpen aan de Lek of omgeving? Bij GroenRijk Bergambacht vlakbij Krimpen aan de Lek vindt u een compleet tuincentrum met alles voor uw huis, tuin en dier mét een gezellige kinderboerderij op ons terrein waar de kinderen zich heerlijk kunnen vermaken.

Op zoek naar een kamerplant, tuingereedschap of een leuk cadeau? Bij tuincentrum GroenRijk Bergambacht onder de rook van Krimpen komt u nooit met lege handen thuis!

GroenRijk Tuincentrum Krimpen aan de Lek

GroenRijk Bergambacht is het dichtstbijzijnde GroenRijk tuincentrum bij Krimpen aan de Lek. Een compleet tuincentrum, dierenwinkel, vijverwinkel en cadeauwinkel in één. Klik op een van de links voor meer informatie over het assortiment. Neem ook eens een kijkje in onze webshop. Een deel van ons assortiment kunt u hier online bestellen en afhalen in onze vestiging wanneer het u uitkomt. Makkelijk en snel! 

Heeft u gevonden wat u zocht? Plaats dan een bestelling in onze webshop en kom uw gekozen product afhalen in ons tuincentrum vlakbij Krimpen aan de Lek wanneer het u uitkomt!

Wat te doen in Gouda

Naast ons complete tuincentrum met alles voor huis, tuin en dier vindt u een kinderboerderij waar de kinderen heerlijk kunnen kijken naar dieren en spelen. Een kinderboerderij én tuincentrum in één op slechts enkele minuten afstand van Gouda! Gezelligheid voor de hele familie!

Bekijk hier de routebeschrijving en openingstijden van ons tuincentrum nabij Gouda