Stap de lente in met Queens Grass graszoden

Stap de lente in met Queens Grass graszoden

Deze maand markeert het moment waarop we langzaamaan weer de tuin in kunnen stappen en de natuurlijke pracht omarmen. Bij tuincentrum GroenRijk Bergambacht wordt dit seizoen nog specialer met ons uitgebreide assortiment graszoden van het gerenommeerde merk Queens Grass. Een familiebedrijf dat al meer dan 40 jaar op indrukwekkende wijze de mooiste graszoden van Europa kweekt op meer dan 350 hectare aan kweekvelden. Ontdek waarom Queens Grass graszoden hofleverancier waren op het WK voetbal 2018 in Rusland en hoe ook uw tuin kan schitteren met een weelderig gazon. Kom langs in de winkel of bestel eenvoudig via het formulier op de graszoden pagina.

Het geheim achter Queens grass graszoden: kwaliteit en expertise

Bij GroenRijk Bergambacht zijn we trots om Queens Grass graszoden aan te bieden, een merk dat synoniem staat voor kwaliteit en vakmanschap. Met meer dan 40 jaar ervaring in het kweken van graszoden op uitgestrekte velden, blinkt Queens Grass uit in het leveren van hoogwaardige graszoden die een lust zijn voor het oog. Hun expertise en toewijding komen voort uit het streven naar perfectie, wat resulteert in een weelderig gazon dat de tand des tijds doorstaat.

Bestel graszoden online


 

Waar moet u op letten bij de aanschaf van graszoden?

Bij het kiezen van graszoden is het essentieel om aandacht te besteden aan specifieke behoeften en doelen voor uw tuin. Overweeg factoren zoals snijverlies, ligging van de tuin (in de schaduw of juist volop zon) en het beoogde gebruik. Gaat het om een speelgazon waar kinderen en huisdieren naar hartenlust kunnen ravotten, of ligt uw groene tapijt straks puur voor de sier te stralen?

  1. Ons premium speelgazon van Queens Grass is ontworpen om een hoge belasting aan te kunnen, perfect voor spelende kinderen en actieve huisdieren. Dankzij speciale rassen in het mengsel bieden deze graszoden niet alleen duurzaamheid, maar ook een snelkiemmend graszaad dat onkruid en straatgras op afstand houdt. Geniet van een prachtig groen tapijt dat bestand is tegen veelvuldig gebruik.
  2. Queens Grass levert kwalitatieve graszoden voor een dichte grasmat, speciaal ontworpen voor schaduwrijke gebieden. Met een hoog percentage roodzwenkgras bieden deze graszoden een fijnbladige en dichte grasmat die gedijt in gebieden met minder licht. Let op dat deze graszoden niet bedoeld zijn als speelgazon, maar eerder als een bewerkelijker alternatief voor schaduw- en siergazons.

Ontdek ook ons kunstgras


 

Graszoden leggen? Goed idee! Bestel ze bij tuincentrum GroenRijk Bergambacht!

Waarom een grasveldje aanleggen?

Het aanleggen van een grasmat biedt een scala aan voordelen die niet alleen bijdragen aan de esthetische waarde van uw buitenruimte, maar ook aan het welzijn van u en uw omgeving. Het visuele effect van een goed onderhouden grasmat is niet te onderschatten. Het geeft de tuin een levendig karakter en zorgt voor een rustgevend contrast met andere elementen in de omgeving. Een grasveld biedt bovendien een perfecte plek voor ontspanning en recreatie. Of het nu gaat om een picknick met familie en vrienden, een yoga-sessie in de ochtendzon of een plek waar kinderen zorgeloos kunnen spelen, een grasveldje creëert een multifunctionele ruimte voor diverse activiteiten. Gras draagt tevens bij aan de verbetering van de luchtkwaliteit door koolstofdioxide op te nemen en zuurstof te produceren. Daarnaast helpen grasvelden bij het vasthouden van water in de bodem, waardoor regenwater beter wordt geabsorbeerd en afgevoerd, wat erosie vermindert en de bodem gezonder maakt. Gras heeft de eigenschap om warmte te absorberen en af te voeren, waardoor de omgevingstemperatuur op warme dagen aangenaam blijft.

Shop uw graszoden bij GroenRijk Bergambacht, nabij Gouda

Zorg voor een goed voorbereide ondergrond voordat u de graszoden legt. Verwijder eventuele stenen, onkruid en egaliseer de grond voor een gelijkmatig resultaat. Direct na het leggen van de graszoden is voldoende water geven cruciaal. Houd de grond vochtig in de eerste paar weken om een gezonde wortelgroei te bevorderen. Afhankelijk van het type graszoden dat u heeft gekozen, vraagt het gazon om specifiek onderhoud. Voor premium speelgazon is regelmatig maaien en beluchten belangrijk, terwijl een schaduwgazon wat meer zorg vraagt voor het behoud van zijn dichte karakter. Met Queens Grass graszoden van GroenRijk Bergambacht brengt u de pracht van de natuur naar uw eigen tuin. Laat u inspireren door de veelzijdige mogelijkheden en creëer een groen paradijs waar u het hele seizoen van kunt genieten. Begin uw tuinavontuur vandaag nog en ontdek de magie van Queens Grass graszoden!

Openingstijden & contact

 

 

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

Campanula Addenda Ambella Purple: paarse magneet

Met haar stijlvolle klokjes vormt de compacte Campanula Addenda Ambella Purple een prachtig paars plaatje. Twee keer per jaar trakteert de bolvormige plant je op een bloemenfontein en geeft je tuin, balkon of huiskamer klasse.

 

De aandacht van Addenda

De Campanula of klokjesbloem is een bergplantje dat hele bloemenvelden kan vormen en in het wild vooral voorkomt in Oost-Europa. Ze bloeit twee keer per jaar. Kwekers...

Lees meer...
Elk jaar meer Hortensia!

Juni is op en top hortensia tijd. Daarom is de Hydrangea macrophylla, ofwel Bolhortensia of Boerenhortensia met extra veel bloemen deze week extra voordelig.

 

Hortensia’s, ze bloeien weer!

Het is onvoorstelbaar hoeveel grote kleurrijke bloemen Hortensia’s weten te produceren. Bij Boerenhortensia’s gaat de bloei gemakkelijk 8 tot 10 weken aaneengesloten door. Zeker als je geregeld wat plantenvoeding toevoegt blijven horte...

Lees meer...
Sundaville, de zomer in bloemvorm!

Warmte kust een Sundaville pas echt wakker. Niet voor niets zie je deze plant vanaf april voor het eerst in je tuincentrum. Zodra de buitentemperatuur boven de 12 graden komt, begint de Sundaville uit de maagdenpalmfamilie aan het nieuwe seizoen. Heb jij een mooie plek voor deze tropische verrassing?

 

Sundaville is niet haar enige naam…

Ging er bij Sundaville niet meteen een lichtje branden? Misschien ken je haar als Man...

Lees meer...