Laat uw gazon stralen met DCM en ECOstyle

Bent u klaar om uw gazon te laten stralen als nooit tevoren? Bij Groenrijk Bergambacht hebben we dé geheimen in huis voor prachtig gazononderhoud. Met de kwaliteitsproducten van DCM en ECOstyle zorgt u ervoor dat uw gazon eruitziet als een groen paradijs. In deze blog delen we praktische tips en handige trucs om uw grasveld tot in de puntjes te verzorgen. Lees snel verder en ontdek hoe u uw gazon kunt laten schitteren!

OPENINGSTIJDEN

Hoe krijgt u een 'Groenrijk' gazon?

Laten we uw gazon nieuw leven inblazen, met DCM en ECOstyle heeft u gegarandeerd een zacht, groen grasmatje. Deze merken bieden namelijk hoogwaardige producten die u helpen om uw gras te voeden en te beschermen. Van voeding tot onkruidbestrijding, ze hebben alles wat u nodig heeft om uw gazon te laten bloeien als nooit tevoren. Zeg maar dag tegen kale plekken en verwelkte grassprieten!

Gazononderhoud | DCM | ECOstyle | Tuincentrum BergambachtGazononderhoud | DCM | ECOstyle | Tuincentrum Bergambacht

Waarom kiezen voor DCM en ECOstyle?

DCM en ECOstyle zijn de groene goeroes als het gaat om gazononderhoud. Beide producten hebben de exacte ingrediënten die perfect aansluiten op de behoeften van uw gazon.

 • DCM, de meester-tovenaar van gazonvoeding
  DCM weet precies wat uw gras nodig heeft om te stralen als nooit tevoren. Met hun uitgebreide assortiment aan hoogwaardige gazonmeststoffen en bodemverbeteraars brengen ze uw gazon naar een hoger niveau. Van langdurige voeding tot speciale formules voor kale plekken en mosbestrijding, DCM heeft de perfecte toverdrank voor elk gazonprobleem.
 • ECOstyle: Natuurlijke betovering voor uw gazon!
  Betreed de surreële en doeltreffende wereld van ECOstyle, waar natuurlijke magie centraal staat. Dit merk staat bekend om zijn ecologische benadering van gazononderhoud. Met hun biologische meststoffen, bodemverbeteraars en gewasbeschermingsmiddelen brengen ze harmonie in uw groene paradijs. ECOstyle maakt gebruik van de kracht van de natuur om uw gazon te versterken en te beschermen. Betoverend mooi, betoverend groen!

Gazononderhoud | DCM | ECOstyle | Tuincentrum BergambachtGazononderhoud | DCM | ECOstyle | Tuincentrum Bergambacht

Samen vormen ze dus een krachtig duo dat u helpt om uw gazon in topconditie te houden. Een perfecte combinatie van voeding, verzorging en bescherming die uw gazon naar ongekende hoogten tilt. DCM voedt uw gras met essentiële voedingsstoffen, terwijl ECOstyle de natuurlijke balans herstelt en zorgt voor een gezonde groei. Samen vormen ze een dream team dat uw gazon laat stralen als nooit tevoren. A match made in heaven!

Praktische tips voor gazononderhoud

Wilt u weten hoe u uw gazon in topvorm kunt houden? We hebben enkele handige tips voor u verzameld:

 • Voed uw gazon
  Gebruik DCM meststoffen om uw gras te voorzien van de juiste voedingsstoffen. Zo krijgt het de energie die het nodig heeft om gezond en groen te blijven.
 • Bestrijd onkruid op een natuurlijke manier
  ECOstyle heeft effectieve onkruidbestrijdingsmiddelen op basis van natuurlijke ingrediënten. Vergeet chemicaliën, ga voor een natuurlijke aanpak!
 • Verticuteren
  Geef uw gazon af en toe een verticuteerbeurt om mos en dood gras te verwijderen. Dit bevordert de luchtcirculatie en zorgt voor een gezonde grasmat.
 • Regelmatig maaien
  Houd uw gras op de juiste hoogte door regelmatig te maaien. Zo creëert u een dicht en stevig gazon dat bestand is tegen onkruid en droogte.

Bezoek ons bij Groenrijk Bergambacht!

Heeft u nog vragen over gazononderhoud of bent u op zoek naar advies op maat? Kom gerust langs bij ons tuincentrum in Bergambacht. Onze experts staan klaar om u te helpen met al uw gazonvragen en kunnen u alles vertellen over de geweldige producten van DCM en ECOstyle. Samen maken we van uw gazon een groen paradijs waar u trots op kunt zijn!

KOM LANGS!

Tags:

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

Hibiscus Suniq XXL: extreme eyecatcher

Extreem grote tropisch ogende bloemen sieren de Hibiscus Suniq XXL vanaf half juli. Deze kleurige heester is een absoluut pronkstuk in je tuin en staat perfect in een bak of pot op je terras.

Gigantische bloemen

Oorspronkelijk komt de Hibiscus overal in de wereld in zowel tropische als subtropische streken voor. Vooral bekend zijn de tuinhibiscus (Hibiscus syriacus) of altheastruik en natuurlijk de Chinese roos (Hibiscus rosa-sinensi...

Lees meer...
Beste Folder Awards 2024 gewonnen!

Mooi nieuws! Tijdens de consumentenverkiezing 'Beste Folder Awards 2024' in Amersfoort op dinsdag 21 mei jl. hebben we opnieuw de felbegeerde Beste Folder Awards gewonnen! Zowel de papieren als de online folder van GroenRijk zijn bekroond als beste folders in de categorie bouwmarkt, tuin & dier. Het juryrapport prees de papieren folder als ‘duidelijk leesbaar en overzichtelijk’ en de digitale folder vanwege de ‘prachtige opmaak’.
 
De Beste Fold...

Lees meer...
Struikroos, krachtig bloeiend en geurend

Rosa Tantau Premium is een collectie van unieke rozensoorten die vooral opvallen door een veelheid aan grote, dichtgevulde, sierlijke bloemen die lang doorbloeien en vaak ook nog heerlijk geuren!

 

Op het hoogste niveau

Glanzend donkergroen blad, een mooie, bossige groeiwijze en opvallend veel grote en dichtgevulde bloemen: dat is de Rosa Tantau. Deze bijzondere rozen zijn gekweekt door de wereldberoemde teler Rosen Tanta...

Lees meer...