Laat uw gazon stralen met DCM en ECOstyle

Laat uw gazon stralen met DCM en ECOstyle

Bent u klaar om uw gazon te laten stralen als nooit tevoren? Bij Groenrijk Bergambacht hebben we dé geheimen in huis voor prachtig gazononderhoud. Met de kwaliteitsproducten van DCM en ECOstyle zorgt u ervoor dat uw gazon eruitziet als een groen paradijs. In deze blog delen we praktische tips en handige trucs om uw grasveld tot in de puntjes te verzorgen. Lees snel verder en ontdek hoe u uw gazon kunt laten schitteren!

OPENINGSTIJDEN

Hoe krijgt u een 'Groenrijk' gazon?

Laten we uw gazon nieuw leven inblazen, met DCM en ECOstyle heeft u gegarandeerd een zacht, groen grasmatje. Deze merken bieden namelijk hoogwaardige producten die u helpen om uw gras te voeden en te beschermen. Van voeding tot onkruidbestrijding, ze hebben alles wat u nodig heeft om uw gazon te laten bloeien als nooit tevoren. Zeg maar dag tegen kale plekken en verwelkte grassprieten!

Gazononderhoud | DCM | ECOstyle | Tuincentrum BergambachtGazononderhoud | DCM | ECOstyle | Tuincentrum Bergambacht

Waarom kiezen voor DCM en ECOstyle?

DCM en ECOstyle zijn de groene goeroes als het gaat om gazononderhoud. Beide producten hebben de exacte ingrediënten die perfect aansluiten op de behoeften van uw gazon.

 • DCM, de meester-tovenaar van gazonvoeding
  DCM weet precies wat uw gras nodig heeft om te stralen als nooit tevoren. Met hun uitgebreide assortiment aan hoogwaardige gazonmeststoffen en bodemverbeteraars brengen ze uw gazon naar een hoger niveau. Van langdurige voeding tot speciale formules voor kale plekken en mosbestrijding, DCM heeft de perfecte toverdrank voor elk gazonprobleem.
 • ECOstyle: Natuurlijke betovering voor uw gazon!
  Betreed de surreële en doeltreffende wereld van ECOstyle, waar natuurlijke magie centraal staat. Dit merk staat bekend om zijn ecologische benadering van gazononderhoud. Met hun biologische meststoffen, bodemverbeteraars en gewasbeschermingsmiddelen brengen ze harmonie in uw groene paradijs. ECOstyle maakt gebruik van de kracht van de natuur om uw gazon te versterken en te beschermen. Betoverend mooi, betoverend groen!

Gazononderhoud | DCM | ECOstyle | Tuincentrum BergambachtGazononderhoud | DCM | ECOstyle | Tuincentrum Bergambacht

Samen vormen ze dus een krachtig duo dat u helpt om uw gazon in topconditie te houden. Een perfecte combinatie van voeding, verzorging en bescherming die uw gazon naar ongekende hoogten tilt. DCM voedt uw gras met essentiële voedingsstoffen, terwijl ECOstyle de natuurlijke balans herstelt en zorgt voor een gezonde groei. Samen vormen ze een dream team dat uw gazon laat stralen als nooit tevoren. A match made in heaven!

Praktische tips voor gazononderhoud

Wilt u weten hoe u uw gazon in topvorm kunt houden? We hebben enkele handige tips voor u verzameld:

 • Voed uw gazon
  Gebruik DCM meststoffen om uw gras te voorzien van de juiste voedingsstoffen. Zo krijgt het de energie die het nodig heeft om gezond en groen te blijven.
 • Bestrijd onkruid op een natuurlijke manier
  ECOstyle heeft effectieve onkruidbestrijdingsmiddelen op basis van natuurlijke ingrediënten. Vergeet chemicaliën, ga voor een natuurlijke aanpak!
 • Verticuteren
  Geef uw gazon af en toe een verticuteerbeurt om mos en dood gras te verwijderen. Dit bevordert de luchtcirculatie en zorgt voor een gezonde grasmat.
 • Regelmatig maaien
  Houd uw gras op de juiste hoogte door regelmatig te maaien. Zo creëert u een dicht en stevig gazon dat bestand is tegen onkruid en droogte.

Bezoek ons bij Groenrijk Bergambacht!

Heeft u nog vragen over gazononderhoud of bent u op zoek naar advies op maat? Kom gerust langs bij ons tuincentrum in Bergambacht. Onze experts staan klaar om u te helpen met al uw gazonvragen en kunnen u alles vertellen over de geweldige producten van DCM en ECOstyle. Samen maken we van uw gazon een groen paradijs waar u trots op kunt zijn!

KOM LANGS!

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

Gezien bij De Grote Tuinverbouwing – 27 mei 2023
In het SBS6-programma De Grote Tuinverbouwing geven Ivo en het team elke week een tuin in nood een fikse make-over. Ook voorzien ze de kijker van inspiratie en tips om huis en tuin naar een groener level te tillen. Lees meer...
Lavandula angustifolia 'Hidcote': mediterrane klassieker

De Lavandula angustifolia 'Hidcote' heeft fantastische blauwpaarse bloemen en grijsgroene bladeren. Met haar heerlijke geur trekt ze bijen en vlinders als een magneet aan.

 

De populairste lavendel

Lavandula angustifolia 'Hidcote' is een vrij compact en sterk vertakt struikje met opstaande slanke aren vol heldere, paarsblauwe bloemetjes met een heerlijke geur: geen wonder dat het één van de meest gebruikte lavendelsoorten is. Deze dwergheester wordt ook wel ...

Lees meer...
Maxxnobel hondenkussens: Het ultieme slaapgenot voor uw trouwe maatje!
Verwen uw hond met de beste nachtrust ooit! Lees in deze blog meer over de geweldige slaapkussens van Maxxnobel. Lees snel verder en geef jouw harige vriend het comfort dat hij verdient.Lees meer...