Laat uw gazon stralen met DCM en ECOstyle

Bent u klaar om uw gazon te laten stralen als nooit tevoren? Bij Groenrijk Bergambacht hebben we dé geheimen in huis voor prachtig gazononderhoud. Met de kwaliteitsproducten van DCM en ECOstyle zorgt u ervoor dat uw gazon eruitziet als een groen paradijs. In deze blog delen we praktische tips en handige trucs om uw grasveld tot in de puntjes te verzorgen. Lees snel verder en ontdek hoe u uw gazon kunt laten schitteren!

OPENINGSTIJDEN

Hoe krijgt u een 'Groenrijk' gazon?

Laten we uw gazon nieuw leven inblazen, met DCM en ECOstyle heeft u gegarandeerd een zacht, groen grasmatje. Deze merken bieden namelijk hoogwaardige producten die u helpen om uw gras te voeden en te beschermen. Van voeding tot onkruidbestrijding, ze hebben alles wat u nodig heeft om uw gazon te laten bloeien als nooit tevoren. Zeg maar dag tegen kale plekken en verwelkte grassprieten!

Gazononderhoud | DCM | ECOstyle | Tuincentrum BergambachtGazononderhoud | DCM | ECOstyle | Tuincentrum Bergambacht

Waarom kiezen voor DCM en ECOstyle?

DCM en ECOstyle zijn de groene goeroes als het gaat om gazononderhoud. Beide producten hebben de exacte ingrediënten die perfect aansluiten op de behoeften van uw gazon.

 • DCM, de meester-tovenaar van gazonvoeding
  DCM weet precies wat uw gras nodig heeft om te stralen als nooit tevoren. Met hun uitgebreide assortiment aan hoogwaardige gazonmeststoffen en bodemverbeteraars brengen ze uw gazon naar een hoger niveau. Van langdurige voeding tot speciale formules voor kale plekken en mosbestrijding, DCM heeft de perfecte toverdrank voor elk gazonprobleem.
 • ECOstyle: Natuurlijke betovering voor uw gazon!
  Betreed de surreële en doeltreffende wereld van ECOstyle, waar natuurlijke magie centraal staat. Dit merk staat bekend om zijn ecologische benadering van gazononderhoud. Met hun biologische meststoffen, bodemverbeteraars en gewasbeschermingsmiddelen brengen ze harmonie in uw groene paradijs. ECOstyle maakt gebruik van de kracht van de natuur om uw gazon te versterken en te beschermen. Betoverend mooi, betoverend groen!

Gazononderhoud | DCM | ECOstyle | Tuincentrum BergambachtGazononderhoud | DCM | ECOstyle | Tuincentrum Bergambacht

Samen vormen ze dus een krachtig duo dat u helpt om uw gazon in topconditie te houden. Een perfecte combinatie van voeding, verzorging en bescherming die uw gazon naar ongekende hoogten tilt. DCM voedt uw gras met essentiële voedingsstoffen, terwijl ECOstyle de natuurlijke balans herstelt en zorgt voor een gezonde groei. Samen vormen ze een dream team dat uw gazon laat stralen als nooit tevoren. A match made in heaven!

Praktische tips voor gazononderhoud

Wilt u weten hoe u uw gazon in topvorm kunt houden? We hebben enkele handige tips voor u verzameld:

 • Voed uw gazon
  Gebruik DCM meststoffen om uw gras te voorzien van de juiste voedingsstoffen. Zo krijgt het de energie die het nodig heeft om gezond en groen te blijven.
 • Bestrijd onkruid op een natuurlijke manier
  ECOstyle heeft effectieve onkruidbestrijdingsmiddelen op basis van natuurlijke ingrediënten. Vergeet chemicaliën, ga voor een natuurlijke aanpak!
 • Verticuteren
  Geef uw gazon af en toe een verticuteerbeurt om mos en dood gras te verwijderen. Dit bevordert de luchtcirculatie en zorgt voor een gezonde grasmat.
 • Regelmatig maaien
  Houd uw gras op de juiste hoogte door regelmatig te maaien. Zo creëert u een dicht en stevig gazon dat bestand is tegen onkruid en droogte.

Bezoek ons bij Groenrijk Bergambacht!

Heeft u nog vragen over gazononderhoud of bent u op zoek naar advies op maat? Kom gerust langs bij ons tuincentrum in Bergambacht. Onze experts staan klaar om u te helpen met al uw gazonvragen en kunnen u alles vertellen over de geweldige producten van DCM en ECOstyle. Samen maken we van uw gazon een groen paradijs waar u trots op kunt zijn!

KOM LANGS!

Tags:

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

Campanula Addenda Ambella Purple: paarse magneet

Met haar stijlvolle klokjes vormt de compacte Campanula Addenda Ambella Purple een prachtig paars plaatje. Twee keer per jaar trakteert de bolvormige plant je op een bloemenfontein en geeft je tuin, balkon of huiskamer klasse.

 

De aandacht van Addenda

De Campanula of klokjesbloem is een bergplantje dat hele bloemenvelden kan vormen en in het wild vooral voorkomt in Oost-Europa. Ze bloeit twee keer per jaar. Kwekers...

Lees meer...
Elk jaar meer Hortensia!

Juni is op en top hortensia tijd. Daarom is de Hydrangea macrophylla, ofwel Bolhortensia of Boerenhortensia met extra veel bloemen deze week extra voordelig.

 

Hortensia’s, ze bloeien weer!

Het is onvoorstelbaar hoeveel grote kleurrijke bloemen Hortensia’s weten te produceren. Bij Boerenhortensia’s gaat de bloei gemakkelijk 8 tot 10 weken aaneengesloten door. Zeker als je geregeld wat plantenvoeding toevoegt blijven horte...

Lees meer...
Sundaville, de zomer in bloemvorm!

Warmte kust een Sundaville pas echt wakker. Niet voor niets zie je deze plant vanaf april voor het eerst in je tuincentrum. Zodra de buitentemperatuur boven de 12 graden komt, begint de Sundaville uit de maagdenpalmfamilie aan het nieuwe seizoen. Heb jij een mooie plek voor deze tropische verrassing?

 

Sundaville is niet haar enige naam…

Ging er bij Sundaville niet meteen een lichtje branden? Misschien ken je haar als Man...

Lees meer...