Laat uw gazon stralen met DCM en ECOstyle

Laat uw gazon stralen met DCM en ECOstyle

Bent u klaar om uw gazon te laten stralen als nooit tevoren? Bij Groenrijk Bergambacht hebben we dé geheimen in huis voor prachtig gazononderhoud. Met de kwaliteitsproducten van DCM en ECOstyle zorgt u ervoor dat uw gazon eruitziet als een groen paradijs. In deze blog delen we praktische tips en handige trucs om uw grasveld tot in de puntjes te verzorgen. Lees snel verder en ontdek hoe u uw gazon kunt laten schitteren!

OPENINGSTIJDEN

Hoe krijgt u een 'Groenrijk' gazon?

Laten we uw gazon nieuw leven inblazen, met DCM en ECOstyle heeft u gegarandeerd een zacht, groen grasmatje. Deze merken bieden namelijk hoogwaardige producten die u helpen om uw gras te voeden en te beschermen. Van voeding tot onkruidbestrijding, ze hebben alles wat u nodig heeft om uw gazon te laten bloeien als nooit tevoren. Zeg maar dag tegen kale plekken en verwelkte grassprieten!

Gazononderhoud | DCM | ECOstyle | Tuincentrum BergambachtGazononderhoud | DCM | ECOstyle | Tuincentrum Bergambacht

Waarom kiezen voor DCM en ECOstyle?

DCM en ECOstyle zijn de groene goeroes als het gaat om gazononderhoud. Beide producten hebben de exacte ingrediënten die perfect aansluiten op de behoeften van uw gazon.

 • DCM, de meester-tovenaar van gazonvoeding
  DCM weet precies wat uw gras nodig heeft om te stralen als nooit tevoren. Met hun uitgebreide assortiment aan hoogwaardige gazonmeststoffen en bodemverbeteraars brengen ze uw gazon naar een hoger niveau. Van langdurige voeding tot speciale formules voor kale plekken en mosbestrijding, DCM heeft de perfecte toverdrank voor elk gazonprobleem.
 • ECOstyle: Natuurlijke betovering voor uw gazon!
  Betreed de surreële en doeltreffende wereld van ECOstyle, waar natuurlijke magie centraal staat. Dit merk staat bekend om zijn ecologische benadering van gazononderhoud. Met hun biologische meststoffen, bodemverbeteraars en gewasbeschermingsmiddelen brengen ze harmonie in uw groene paradijs. ECOstyle maakt gebruik van de kracht van de natuur om uw gazon te versterken en te beschermen. Betoverend mooi, betoverend groen!

Gazononderhoud | DCM | ECOstyle | Tuincentrum BergambachtGazononderhoud | DCM | ECOstyle | Tuincentrum Bergambacht

Samen vormen ze dus een krachtig duo dat u helpt om uw gazon in topconditie te houden. Een perfecte combinatie van voeding, verzorging en bescherming die uw gazon naar ongekende hoogten tilt. DCM voedt uw gras met essentiële voedingsstoffen, terwijl ECOstyle de natuurlijke balans herstelt en zorgt voor een gezonde groei. Samen vormen ze een dream team dat uw gazon laat stralen als nooit tevoren. A match made in heaven!

Praktische tips voor gazononderhoud

Wilt u weten hoe u uw gazon in topvorm kunt houden? We hebben enkele handige tips voor u verzameld:

 • Voed uw gazon
  Gebruik DCM meststoffen om uw gras te voorzien van de juiste voedingsstoffen. Zo krijgt het de energie die het nodig heeft om gezond en groen te blijven.
 • Bestrijd onkruid op een natuurlijke manier
  ECOstyle heeft effectieve onkruidbestrijdingsmiddelen op basis van natuurlijke ingrediënten. Vergeet chemicaliën, ga voor een natuurlijke aanpak!
 • Verticuteren
  Geef uw gazon af en toe een verticuteerbeurt om mos en dood gras te verwijderen. Dit bevordert de luchtcirculatie en zorgt voor een gezonde grasmat.
 • Regelmatig maaien
  Houd uw gras op de juiste hoogte door regelmatig te maaien. Zo creëert u een dicht en stevig gazon dat bestand is tegen onkruid en droogte.

Bezoek ons bij Groenrijk Bergambacht!

Heeft u nog vragen over gazononderhoud of bent u op zoek naar advies op maat? Kom gerust langs bij ons tuincentrum in Bergambacht. Onze experts staan klaar om u te helpen met al uw gazonvragen en kunnen u alles vertellen over de geweldige producten van DCM en ECOstyle. Samen maken we van uw gazon een groen paradijs waar u trots op kunt zijn!

KOM LANGS!

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

Beter leven met gezond groen

Kamerplanten zijn natuurlijke sfeermakers en sommigen hebben iets extra’s. Luchtzuiverende planten leveren namelijk een positieve bijdrage aan elke leefruimte. Dat ervaar je fysiek en mentaal. Wonen, werken, slapen en relaxen… het gaat allemaal beter met gezond groen. Luchtzuiverende kamerplanten hebben het meeste effect in de periode oktober tot en met maart. De meeste mensen houden dan ramen en deuren zoveel mogelijk gesloten waardoor er beduidend minder geventileerd wordt. Hoe meer...

Lees meer...
De Calathea kun je niet weerstaan

Groen, aubergine, bont, gevlekt of geribbeld: de ovale bladeren van de Calathea trekken je aandacht. Deze tropische kamerplant is niet alleen mooi om naar te kijken, maar ook nog eens luchtzuiverend en niet giftig voor huisdieren en kinderen. Bij GroenRijk vind je een aantrekkelijke Calathea-mix waarmee je gelijk sfeer geeft aan je huis.

 

Bewegende bladeren

De Calathea leeft in het wild onder de bomen in de tropische regenwouden...

Lees meer...
Struikheide: drie kleuren in één pot!

Ze verschieten niet spontaan van kleur. GroenRijk heeft een vinger in de pap gehad bij de Calluna vulgaris ‘Garden Girls’ Tricolor. We hebben drie planten met verschillende bloemkleuren in één pot gezet: een paarse, roze en zilverwitte. Doordat ze samen in een pot staan verstrengelen ze mooi, wat een prachtig vlammend effect geeft.

 

Zomerheide en winterheide

Calluna vulgaris wordt ook wel Dopheide of Zomerheide genoemd, naar de pe...

Lees meer...