Kinderboederij Gouda

Kinderboerderij GoudaPal naast ons tuincentrum te Bergambacht, nabij Gouda, vindt u de leukste kinderboerderij in de omgeving! Hier kunnen uw kinderen zich naar hartenlust vermaken met de boerderij dieren.

Kinderboerderij Gouda

Onze kinderboerderij vlakbij Gouda is een plek waar kinderen heel graag komen. Wij organiseren regelmatig activiteiten met de dieren waar we uw kinderen graag voor uitnodigen om bij te zijn. Daarnaast blijft de kinderboerderij zich uitbreiden, waardoor ook meerdere bezoekjes aan de boerderij en de dieren niet zullen vervelen! Wilt u op de hoogte blijven van de verschillende activiteiten waar uw kinderen aan deel kunnen nemen? Schrijft u zich dan snel in voor de nieuwsbrief. Hiermee houden wij u niet alleen op de hoogte van de activiteiten op en rondom de boerderij, maar ook van de nieuwst woon- en tuintrends!

Kinderboerderij én tuincentrum

Wij hebben niet alleen een kinderboerderij om uw kinderen blij te maken, maar voorzien u ook graag van een leuke bezigheid. Wat dacht u ervan om woon- en tuininspiratie op te doen? Gelijk naast de kinderboerderij kunt u ons tuincentrum vinden waar u werkelijk alles voor binnen en buiten kunt krijgen. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje in onze woonwinkel! Om het voor onze klanten zo overzichtelijk mogelijk te maken, is ons tuincentrum verdeeld in Rijken op basis van de verschillende productcategorieën die wij aanbieden. Deze zijn als volgt onderverdeeld:

  • BuitenRijk, waar u alles kunt vinden voor in de tuin, van graszoden tot tuinhuisjes;
  • BinnenRijk, waar u voor alle kamerplanten en bijbehorende potten terecht kan;
  • SfeerRijk, waar u kaarsen, kussens of andere woonaccessoires kunt uitzoeken;
  • WaterRijk, waar u alles kunt vinden voor de vijver, van visjes tot vijveraanleg artikelen;
  • DierenRijk, waar u voor uw huisdieren terecht kan, voor zowel voer als krabpalen;
  • Kerstartikelen, waar u voor uw kerstbomen, verlichting en versiering op de juiste plek bent.

Bezoek de kinderboerderij en ons tuincentrum nabij Gouda

Wilt in de buurt van Gouda iets met uw kinderen doen? Bezoek dan onze kinderboerderij in Bergambacht! Vergeet daarnaast niet ook een bezoekje te brengen aan ons tuincentrum, waar onze medewerkers altijd klaar staan. Heeft u specifieke vragen? Neem dan even contact met ons op.