Woonwinkel Gouda

Woonwinkel GoudaZoekt u een woonwinkel nabij Gouda? GroenRijk Bergambacht is slechts enkele minuten van Gouda verwijderd en heeft een breed woonwinkel assortiment.

Woonwinkel in Gouda

Wilt u uw huis opvrolijken? In onze woonwinkel hebben wij een groot en divers aanbod woonproducten die hier zeker bij zullen helpen! Of u nu op zoek bent naar nieuwe kussens voor op de bank, een vaas voor in de hal of op de vensterbank of iets leuks aan de muur. Bij GroenRijk Bergambacht kunt u het allemaal vinden, met ieder budget!

SfeerRijk Gouda

Om het voor u zo overzichtelijk mogelijk te maken, zijn alle GroenRijk tuincentra verdeeld in meerdere Rijken op basis van de verschillende productgroepen die GroenRijk aanbied. Zo vallen de woonwinkel producten onder het SfeerRijk, waar meerdere categorieën onder vallen, namelijk:

  • foam- en zijdebloemen, voor decoratie die geen verzorging nodig heeft;
  • kussens, voor zowel uw lounge-set, de bank in de woonkamer én voor de keukenstoelen;
  • kaarsen, voor aan tafel of in de woonkamer, zowel met als zonder geur;
  • woonaccessoires, voor al uw potten en vazen, beeldjes en fotolijstjes.

BinnenRijk Gouda

Om uw huis helemaal af te maken kunnen we het BinnenRijk niet overslaan. Hier kunt u producten vinden die de sfeer in uw huis helemaal af kunnen maken, namelijk:

  • kamerplanten, voor zowel cactussen en vetplanten die maar weinig verzorging nodig hebben als bloeiende kamerplanten die kleur in uw huis brengen;
  • potterie, waar u potten van alle denkbare materialen kunt krijgen zoals keramiek, glas, kunststof en mandwerk.

Met andere woorden, in zowel het SfeerRijk als het BinnenRijk kunt u alles vinden voor om uw huis op te fleuren! Deze kunt u in Bergambacht, nabij Gouda, onder één dak vinden! Wij beperken ons niet tot producten voor binnen, maar hebben ook een breed aanbod producten voor buiten, neem bijvoorbeeld onze tuinmeubelen.

Woonwinkel Gouda bezoeken

Met onze locatie in Bergambacht is onze woonwinkel vanaf Gouda goed en snel te bereiken. Heeft u vragen over onze woonwinkel of andere productcategorieën? Neem dan gerust contact met ons op.