Vissen

Heeft u een aquarium en bent u op zoek naar nieuwe vissen? Of bent u van plan om een aquarium aan te schaffen? Dan heeft GroenRijk Bergambacht precies wat u zoekt. In ons tuincentrum vindt u verschillende soorten vissen die uw aquarium er prachtig uit laten zien. Van goudvissen voor in een vissenkom tot tropische vissen voor beginners en gevorderden; GroenRijk Bergambacht heeft het allemaal. Kom langs bij ons tuincentrum om de verschillende soorten vissen voor in het aquarium te komen bekijken en sta versteld van ons aanbod!

Vissen als huisdier

Vissen als huisdier zijn erg gewild. Ze zijn makkelijk te onderhouden en zorgen ervoor dat de woonkamer of hal meer kleur krijgt. Verder zijn vissen dieren die hun eigenaardigheden hebben en ontzettend leuk zijn om te hebben! Natuurlijk zijn vissen anders als huisdier als een hond of kat, maar wist u dat vissen u na een bepaalde tijd leren kennen? Vissen als huisdier zijn het dus zeker waard om over na te denken. Zeker als u of iemand in uw huishouden allergisch is voor honden en katten! Bedenk wel: een vis heeft ook eten nodig en de kom of aquarium moet worden schoongemaakt. 

Vissen-kopen-GroenRijk-Bergambacht

Vissen kopen bij GroenRijk Bergambacht

GroenRijk Bergambacht heeft op de dierenafdeling een ruime hoeveelheid vissen te koop staan. Deze vissen zijn geschikt voor in een aquarium en sommige ook voor een vijver. Ons aanbod vissen verandert continu, ook al hebben wij altijd een paar vaste soorten vissen. De goudvis zit bijna altijd in ons assortiment en is dan ook één van de populairste vissen om als huisdier te houden in Nederland. Wist u dat een kleine goudvis al 5 liter water nodig heeft om een beetje vrij te kunnen bewegen? Meerdere vissen hebben dus al gauw een aquarium nodig. 

Aquarium en verschillende benodigdheden voor vissen kopen

Niet alleen kunt u bij GroenRijk Bergambacht terecht voor verschillende soorten vissen, maar ook voor diverse aquariums en alles wat u nodig heeft om uw vissen te verzorgen. Denk hierbij aan:

Kom langs op de dierenafdeling van ons tuincentrum om het complete assortiment te komen bekijken. Ook voor tips over het onderhouden van uw vissen en het aquarium kunt u bij ons tuincentrum terecht. Onze medewerkers helpen u hier graag bij en zorgen er samen met u voor dat uw vissen vrolijk en gezond blijven!

Welke vissen bij elkaar in aquarium?

Tropische vissen zijn altijd populair voor in een aquarium, maar zijn vaak wel lastig te combineren en te onderhouden. U kunt niet zomaar alle soorten vissen bij elkaar in het aquarium plaatsen; dan treed moeder natuur op. Om er zeker van te zijn dat de vissen in uw aquarium goed bij elkaar passen, kunt u langskomen bij ons tuincentrum en tips vragen aan onze medewerkers op de dierenafdeling! Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden en onze medewerkers weten precies welke vissen het best bij elkaar kunnen leven. Voor vragen kunt u ook altijd contact opnemen.

Graag tot ziens in ons tuincentrum, dé dierenwinkel van Bergambacht met alles voor uw vissen! 

Bekijk meer productgroepen in de categorie Dierenwinkel