Woonaccessoires

Het is altijd een feestje om op de woonaccessoire afdeling rond te kijken. Bij GroenRijk Bergambacht vindt u een groot assortiment aan woonaccessoires. Denk daarbij bijvoorbeeld aan potten, vazen en manden om tuin en balkon gezellig te maken. Daarnaast hebben wij ook leuke fotolijstjes, kaarsen, spiegels, beeldjes en geurstokjes. Vergeet ook zeker niet de wat meer praktische artikelen, zoals deurmatten of gieters. Kortom, genoeg hebbedingetjes om uzelf of iemand anders cadeau te geven. Kom snel een kijkje nemen in ons tuincentrum, nabij Gouda.

Op zoek naar een cadeau? Koop dan woonaccessoires!

Zoekt u een speciaal cadeau voor uw moeder, zus, tante of vriendin? Dan bent u ook daarvoor op het juiste adres bij GroenRijk Bergambacht. Tevens kunnen wij de cadeau's ook mooi voor u inpakken. Dat geeft meteen een stuk leuker! De woonaccessoires die u bij ons kunt vinden zijn in verschillende stijlen. Houdt u bijvoorbeeld van modern of juist wat meer landelijk. U kunt het allebei bij ons vinden. Er is dus voor ieder wat wils te vinden! Daarnaast spelen wij in op de laatste woontrends. De trendkleuren vindt u bij ons terug in bijvoorbeeld de kaarsen van Bolsius of waxinehouders.

Woonaccessoires | GroenRijk Bergambacht

Dé trend van dit moment: woonaccessoires en planten

Er zijn altijd en overal verschillende trends te vinden. Daar spelen wij bij GroenRijk Bergambacht op in. Zo zorgen wij er regelmatig voor dat het assortiment wisselt. Momenteel zijn woonaccessoires in combinatie met kamerplanten erg hip. Er worden tegenwoordig een soort van altaren gecreëerd. Kamerplanten worden omringd door bijvoorbeeld kaarsen, beeldjes, fotolijstjes en spiegels. U kunt dan uiteraard deze samenstelling zelf bij elkaar zoeken. Het hoeft tegenwoordig helemaal niet meer zo strak. Alles mag lekker nonchalant bij elkaar geplaatst worden. Vraag de medewerkers van ons tuincentrum om advies hoe u dit het beste kunt aanpakken. Zo kunt u genieten van mooie woonaccessoires in combinatie met kamerplanten!

Woonaccessoires kopen | GroenRijk Bergambacht

Wilt u woonaccessoires kopen? Kom dan naar GroenRijk Bergambacht, nabij Gouda

Bent u benieuwd geworden naar de woonaccessoires afdeling van GroenRijk Bergambacht? U bent bij ons natuurlijk van harte welkom om een kijkje te komen nemen. Laat u inspireren en verrassen door onze trendy woonaccessoires. Wanneer u bij ons langskomt, kunt u meteen kijkje nemen op onze andere afdelingen met kamerplanten, tuinplanten, tuingereedschap en dierenwinkel. Hieronder kunt u alvast uw route naar ons tuincentrum plannen. Bekijk de openingstijden van ons tuincentrum nabij Gouda en dan zien we u hopelijk snel! 

Woonaccessoires kopen | GroenRijk Bergambacht

Bekijk meer productgroepen in de categorie Wonen