Regentonnen

Maak uw tuin duurzamer met een regenton. Als het gaat om het verduurzamen van onze tuinen, is het gebruik van een regenton een van de meest effectieve en eenvoudige stappen die we kunnen nemen. Het is niet alleen milieuvriendelijk, maar het kan ons ook helpen geld te besparen op onze waterrekening. In ons GroenRijk tuincentrum in Bergambacht hebben wij een breed scala aan regentonnen van toonaangevende merken als; 

 • Elho
 • Capi
 • Nature

We delen de voor- en nadelen van elk merk bespreken en u helpen beslissen welke regenton het beste bij uw behoeften past.

Waarom moet ik een regenton moeten kopen?

Voordat we ingaan op de verschillende merken van regentonnen, is het belangrijk om te begrijpen waarom u er überhaupt een zou moeten kopen. Een regenton vangt regenwater op, dat anders verloren zou gaan. Dit water kan vervolgens worden gebruikt om planten te besproeien, auto's te wassen, uw tuin te bewateren, enzovoort. Door regenwater te gebruiken in plaats van kraanwater, bespaart u niet alleen geld, maar ook drinkwater. Dit maakt het gebruik van een regenton een duurzame en verantwoorde keuze voor uw tuin.

Bovendien zijn er van al deze merken regentonnen ontworpen met een plantenbak op de top, waardoor het mogelijk is om planten te laten groeien in de regenton. Dit is niet alleen een decoratieve toevoeging aan de tuin, maar het kan ook helpen bij het zuiveren van het water in de ton. Let er wel op dat je de juiste planten kiest die geschikt zijn voor deze omgeving en de grootte van de regenton. Bekijk alvast ons assortiment aan tuinplanten om inspiratie op te doen. 

Elho: duurzaamheid en stijl

Het eerste merk dat we zullen bespreken is Elho. Elho is een Nederlands bedrijf dat zich richt op duurzaamheid en stijl. Het bedrijf biedt een breed scala aan regentonnen in verschillende maten en kleuren. Ze zijn gemaakt van gerecycled kunststof en zijn daarom een mileubewuste keuze. Elho regentonnen zijn tevens UV-bestendig en vorstbestendig, wat betekent dat ze bestand zijn tegen de weersomstandigheden in ons land. Helemaal wild van het Elho design?

De voordelen van Elho regentonnen

 • Gemaakt van gerecycled kunststof
 • UV-bestendig en vorstbestendig
 • Breed scala aan maten en kleuren
 • Duurzaam en stijlvol ontwerp

De nadelen van Elho regentonnen

 • Minder capaciteit dan sommige andere merken

Elho regenton

Capi: lichtgewicht en duurzaam

Het tweede merk dat we u presenteren, is Capi. Capi is een Nederlands bedrijf dat zich richt op duurzaamheid en innovatie. Het bedrijf heeft een unieke regenton ontwikkeld die lichtgewicht is en toch duurzaam. Capi regentonnen zijn gemaakt van gerecycled materiaal en hebben een natuurlijke uitstraling. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten en zijn gemakkelijk te verplaatsen.

Capi regenton

De voordelen van Capi regentonnen

 • Lichtgewicht en duurzaam
 • Natuurlijke uitstraling
 • Verkrijgbaar in verschillende maten
 • Gemakkelijk te verplaatsen

De nadelen van Capi regentonnen

 • Minder kleurkeuze dan sommige andere merken

Capi regenton

Nature logo

Nature: functionaliteit en betaalbaarheid

Het derde merk dat we bekijken is Nature. Nature is een Frans bedrijf dat zich richt op functionaliteit en betaalbaarheid. Het bedrijf heeft een grote selectie aan regentonnen in verschillende maten en vormen. Nature regentonnen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn bestand tegen de weersomstandigheden. 

De voordelen van Nature regentonnen

 • Breed scala aan maten en vormen
 • Gemaakt van hoogwaardige materialen
 • Bestand tegen de weersomstandigheden

De nadelen van Nature regentonnen

 • Minder stijlvol ontwerp dan sommige andere merken

Nature regenton

Welke regenton past bij u?

Nu we hebben gekeken naar de ups en downs van de drie populaire merken van regentonnen, is het tijd om te beslissen welke het beste bij uw behoeften past. Als u op zoek bent naar een duurzame en stijlvolle optie, dan is Elho wellicht de beste keuze voor u. Als u een lichtgewicht en duurzame regenton zoekt met een natuurlijke uitstraling, dan is Capi wellicht de juiste keuze. Als u op zoek bent naar een betaalbare en functionele regenton dan is Nature wellicht de beste optie.

Het gebruik van een regenton is een van de meest effectieve en eenvoudige manieren om uw tuin duurzamer te maken. Door regenwater op te vangen, bespaart u niet alleen geld, maar helpt u ook drinkwater te besparen. Elho, Capi en Nature zijn drie populaire merken van regetonnen. Door de verschillende opties te vergelijken en te beoordelen welke het beste bij uw behoeften past, kunt u uw tuin duurzamer maken en tegelijkertijd geld besparen. Een regenton aanschaffen heeft alleen maar voordelen! Wilt u ze graag van dichterbij komen bekijken? Dat kan natuurlijk, ons personeel staat al te popelen om u te verwelkomen in ons tuincentrum in Bergambacht. Liever contact opnemen per telefoon of via e-mail? Dat kan uiteraard ook! Veel regen en geen zon? Gebruik dan een regenton! Tot snel! 

Openingstijden

Bekijk meer productgroepen in de categorie Tuininrichting