Houtskoolbarbecues

Bent u op zoek naar een houtskoolbarbecue en woont u nabij Gouda en Krimpen aan den IJssel? Bij GroenRijk Bergambacht hebben we een mooi assortiment houtskoolbarbecues voor u klaarstaan! U kunt uw tuin dus in een handomdraai omtoveren tot een heerlijk paradijsje. We verkopen de barbecues van topmerk Napoleon. Kom langs om ons assortiment te bekijken!

De voordelen van een houtskoolbarbecue

Wilt u uw tuin naar een lekkerder niveau tillen? Kies dan voor een houtskoolbarbecue! De voornaamste reden om voor een houtskoolbarbecue te kiezen in plaats van een gasbarbecue of elektrische barbecue is dat een houtskoolbarbecue het authentieke barbecuegevoel én smaak geeft. Dit is niet te vergelijken met een barbecue op gas of elektra. Ook ligt de prijs van een houtskoolbarbecue over het algemeen lager dan die van een gas bbq of elektrische barbecue. De prijs-kwaliteitsverhouding van onze barbecues van Napoleon zijn uitstekend. We begrijpen immers dat u als consument een goedkope, maar ook kwalitatieve barbecue wilt. GroenRijk Bergambacht zal u het beste advies geven!

De houtskool bbq's van Napoleon

Eén ding is duidelijk: met de smaak van de gerechten die u op de houtskoolbarbecues van Napoleon bereidt, trakteert u uw smaakpapillen enorm. Niets, absoluut niets, is te vergelijken met de smaak die u kunt bereiken met een hoogwaardige houtskoolgrill. Maar het ultieme geluk van uw smaakpapillen is niet het enige voordeel. Het oog wil natuurlijk ook wat. Houtskool bbq's zijn de perfecte combinatie van stoer, stevig, maar handzaam. Ze zijn er immers in meerdere formaten, zodat ook zelfs de compactere buitenplekken met een houtskoolbarbecue kan worden verrijkt. Opbergen is ook geen probleem, in tegenstelling tot de wat grotere gasbarbecues. 

  • Tip! Koop een goede thermometer van hoge kwaliteit om uw gerechten nóg lekkerder te maken. Het is een mythe dat echte grillmasters ze niet gebruiken. Het meten van de interne temperatuur van de grill en het vlees erin is essentieel voor het maken van een consistent geweldige barbecue gerechten.

Accessoires voor de houtskoolbarbecue

Bij ons tuincentrum kunt u ook terecht voor accessoires bij uw houtskoolbarbecue. Zo wordt uw barbecuehobby immers nóg leuker en lekkerder. Denk aan onder andere houtskool, beschermhoezen, grill gereedschap, barbecue thermometers, schoonmaakborstels en nog veel meer barbecue accessoires. Onze medewerkers kunnen u precies vertellen welke accessoires de beste toevoegingen aan uw houtskoolbarbecue zijn.

Elektrische barbecues


 

Kom voor een houtskoolbarbecue naar GroenRijk Bergambacht

Voor het kopen van een houtskoolbarbecue, vragen of advies komt u naar ons tuincentrum. Onze specialisten op de barbecue afdeling staan voor u klaar om u te helpen bij de juiste keuze. Bekijk hier onze contactgegevens en openingstijden

Bekijk meer productgroepen in de categorie Barbecues