Gasbarbecue

Op zoek naar een gasbarbecue nabij Krimpen aan den IJssel en Gouda? Kom dan naar GroenRijk Bergambacht. Wij hebben een mooi assortiment aan gasbarbecues van kwaliteitsmerk Napoleon voor u klaarstaan! 

De voordelen van een gasbarbecue

De gasbarbecue heeft zeker een aantal voordelen ten opzichte van de houtskoolbarbecue of elektrische barbecue. Een gasbarbecue is erg gemakkelijk in gebruik. U hoeft alleen een gasfles aan te sluiten en enkele minuten na het ontsteken is deze barbecue gebruiksklaar. Uiteraard hebben we deze voor u op voorraad. U kunt de temperatuur goed reguleren door de knop verder of minder ver open te draaien. Daarnaast heeft u niet zoveel afval en sterke rookgeuren van een gasbarbecue zoals u van een houtskoolbarbecue wel heeft. De meeste buitenkeukens waarop u gemakkelijk voor grotere groepen kunt barbecueën, zijn ook vaak gasbarbecues. 

HoutskoolbarbecuesDe gasbarbecues van Napoleon

Met de barbecues van het topmerk Napoleon bent u verzekerd van een barbecue met stijl. Daarnaast hebben ze een perfecte prijs-kwaliteitsverhouding. Wie wil er immers niet een goedkope barbecue van de beste kwaliteit? De gasbarbecues van Napoleon zijn voorzien van wielen. Dankzij die wieltjes kunt u zijn positie veranderen afhankelijk van de beschikbare ruimte. U kunt hem in de wintermaanden in uw garage of schuur rijden en er aan het begin van het barbecueseizoen weer uithalen - dit allemaal zonder rugklachten! Een ander voordeel? De grills van Napoleon zijn eenvoudig te bedienen waardoor u het hele jaar door van allerlei heerlijkheid kunt genieten. Een winterbarbecue met stoofvlees of een zomerse satéschotel? Alles kan! Onze roestvrijstalen gasbarbecues zijn gemakkelijk schoon te maken: door een paar eenvoudige tips op te volgen, ziet hij er lang als nieuw uit.

Kom naar ons tuincentrum in Bergambacht en kies voor het gemak van een gasbarbecue!

In ons tuincentrum vertellen we u graag nog meer over de gasbarbecues in ons assortiment en adviseren we u een gasbarbecue die past bij uw persoonlijke wensen. Bekijk hier onze contactgegevens en openingstijden. 

Bekijk meer productgroepen in de categorie Barbecues