Tuincentrum Krimpen aan den IJssel

Tuincentrum Krimpen aan den IJsselZoekt u een tuincentrum in Krimpen aan den IJssel of omgeving? Bij GroenRijk Bergambacht vlakbij Krimpen aan den IJssel vindt u een compleet tuincentrum met alles voor uw huis, tuin en dier. Daarnaast hebben wij een kinderboerderij pal naast het tuincentrum waar kinderen zich heerlijk kunnen vermaken.

GroenRijk tuincentrum Krimpen aan den IJssel

GroenRijk Bergambacht is het dichtstbijzijnde GroenRijk tuincentrum bij Krimpen aan den IJssel. Met slechts kwartier rijden vindt u hier alles wat u nodig heeft voor uw woning, tuin of huisdier. Maar ook voor cadeautjes kunt u bij ons goed terecht! De GroenRijk tuincentra, en zo ook GroenRijk Bergambacht, zijn onderverdeeld in verschillende Rijken op basis van de productcategorieën. Hierdoor is winkelen bij GroenRijk erg overzichtelijk en dus een prettige ervaring! Bij GroenRijk Bergambacht vindt u:

  • alles voor in de tuin, van kleine en grote planten tot barbecues en lounge-sets;
  • alles voor in huis, met een groot aanbod aan diverse soorten kamerplanten en bijpassende potten in alle maten, kussens, kaarsen en andere woonaccessoires;
  • alles voor uw vijver, zowel producten die u nodig hebt voor de aanleg van de vijver als kleine en grote vissen voor u bestaande vijver;
  • alles voor uw huisdieren, zoals voer en speeltjes voor kat, hond, knaagdier, vissen, vogels en paard;
  • verschillende soorten bomen en versiering om de kerst zo gezellig mogelijk te maken.

Online tuincentrum

Naast een bezoekje brengen aan onze vestiging in de buurt van Krimpen aan den IJssel, kunt u ook online shoppen in ons tuincentrum. Een selectie van alle GroenRijk producten wordt hier aangeboden, denk aan bloembollen, tuingereedschap, potgrond en kweekkassen. U kunt uw producten bij onze vestiging in Bergambacht afhalen op een moment dat voor u het beste uitkomt!  

Bezoek ons tuincentrum nabij Krimpen aan den IJssel

Wij zien u graag bij ons tuincentrum te Bergambacht! Waar ons personeel altijd klaar staat om vragen te beantwoorden en tips voor in uw huis of tuin te geven. Wij zijn zes dagen per week geopend, van maandag tot en met donderdag van 08.30 tot 18.00, vrijdag van 08.30 tot 20.00 en op zaterdag van 08.30 tot 17.00. Voor meer informatie, bekijk dan even onze contactpagina.