KiKa Kerstballen

KiKa Kerstballen

Aankomende kerst kunt u uw kerstboom versieren met een goed doel. Dit jaar zijn er namelijk KiKa Kerstballen te koop bij ons tuincentrum GroenRijk Bergambacht. Met het kopen van een KiKa Kerstbal steunt u Stichting Kinderen Kankervrij

Stichting Kinderen Kankervrij

KiKa, oftewel Stichting Kinderen Kankervrij, vecht al meer dan 15 jaar tegen kinderkanker. Meer dan 550 kinderen in Nederland krijgen kanker. Van deze kinderen geneest 75%. Dit percentage moet omhoog. KiKa heeft als doel om dit percentage te verhogen naar 95%. De stichting verzamelt geld in om onderzoek te doen naar activiteiten op het gebied van kinderkanker. Denk daarbij aan onderzoeken gericht op minder pijn tijdens de behandelingen, hogere kwaliteit van leven op latere leeftijd en meer genezing. Stichting Kinderen Kankervrij heeft uw steun hard nodig. Bij het kopen van een KiKa Kerstbal helpt u de stichting met het doen van deze onderzoeken. De kerstballenactie is een initiatief van Tuinbranche Nederland, Tuinzaken, Edelman en stichting Kinderen Kankervrij.

KiKa Kerstballen kopen bij GroenRijk Bergambacht

Femke (10 jaar), Judith (6 jaar), Vera (5 jaar) en Roos (14 jaar) zijn de vier KiKa helden. Zij vertaalden hun persoonlijke verhaal in een tekening, die op de kerstballen is gedrukt. De KiKa Kerstballen kosten €4,95 per stuk. Hiervan gaat €2,50 direct naar de strijd tegen kinderkanker. GroenRijk Bergambact is één van de 160 tuincentra in Nederland die deze kerstbal verkopen. Kom langs, koop een mooie KiKa Kerstbal en steun het goede doel!