Tuinverlichting

Om uw tuin, balkon of terras echt tot leven te brengen, hebben wij een mooi assortiment tuinverlichting. Daarmee bedoelen we niet alleen de lamp naast de voordeur, maar ook het plaatsen van een spot om de aandacht vestigen op een mooi beeld, vijver of een mooie hoek van de tuin. Bij ons vindt u een ruime keuze aan kunststof, aluminium en RVS buitenlampen. Zoekt u een 220V of zwakstroom tuinlamp, een lamp met bewegingsmelder of eentje waarvan u de lichtinval kunt stellen? Wat uw vraag ook is, keuze genoeg in ons buiten assortiment. Reden genoeg om eens langs te komen in ons tuincentrum in Bergambacht! 

Diverse soorten tuinverlichting bij GroenRijk Bergambacht

Bij ons vindt u een divers aanbod aan tuinverlichting, met onder andere de volgende soorten:

  • Zwakstroom tuinverlichting
  • Tuinverlichting met licht- en bewegingssensoren
  • Klassieke stijl tuinverlichting
  • Moderne stijl tuinverlichting
  • Tuinverlichting op zonne-energie

Zwakstroom tuinverlichting

In de tuin is zwakstroom niet meer weg te denken. De lampen zijn eenvoudig te installeren, hebben een laag energieverbruik en zijn veilig. Vooral de kleine lampjes, vaak op spies, zijn prachtig om tuin en vijver extra te belichten. Ook hierin kunt u kiezen uit klassieke- en moderne modellen, zodat u de verlichting vindt die bij uw tuin past. 

Tuinverlichting met licht- en bewegingssensoren

Tuinverlichting met sensoren gaan pas branden als ze ingesteld zijn op een bepaalde lichtsterkte of bewegingsafstand. Wordt het buiten donker, dan springt het buitenlicht vanzelf aan, is er een bewegend voorwerp binnen de straal die ingesteld is? Dan wordt de bewegingssensor in werking gesteld. Bijkomend voordeel is dat deze lampen energiezuinig zijn, omdat ze alleen werken bij ingestelde activiteiten. Dat betekent dat de verlichting brandt wanneer dat nodig is en daarna vanzelf weer uit gaat. Dat maakt de sensorverlichting erg handig in gebruik! 

Tuinverlichting GroenRijk Bergambacht

Klassieke en moderne tuinverlichting

Bij ons in het tuincentrum kunt u terecht voor de traditionele klassieke buitenlampen. Deze lampen, denk aan de stal- en straatlantaarns, zijn gemaakt van metaal, aluminium of gietijzer en vaak in donkergroen gespoten. Op aanvraag is een andere kleur ook mogelijk. De moderne buitenlampen zijn vaak gemaakt van aluminium en roestvrijstaal en zijn door de materiaalkeuze onderhoudsvrij. Hiermee kunt u de moderne of klassieke stijl in uw tuin doorvoeren, zodat deze ook bij bijvoorbeeld uw tuinmeubelen passen.

Tuinverlichting op zonne-energie

Er zijn verschillende soorten tuinverlichting op zonne-energie, die een goede mogelijkheid kunnen zijn voor uw tuin. Dit is een duurzame en zuinige manier van tuinverlichting en er zijn verschillende uitvoeringen van deze soort. Zo zijn de lampen op zonne-energie uitgevoerd in verschillende stijlen en varianten, zodat ook deze soort verlichting bij uw tuin en uw stijl kan passen. 

Bezoek GroenRijk Bergambacht voor tuinverlichting en meer!

U bent van harte welkom in ons tuincentrum voor een divers aanbod aan tuinverlichting en vele andere tuinartikelen. Zo kunt u bij ons ook terecht voor tuinmeubelen, tuingereedschap, tuinplanten, potterie enzovoort. Van maandag tot en met zaterdag staan wij voor u klaar en helpen wij u uiteraard met veel plezier. Heeft u vragen of wilt u contact met ons opnemen? Dat kan door te bellen naar 0182-353505, of door een mail te sturen naar info@bergambacht.groenrijk.nl

Bekijk meer productgroepen in de categorie Tuininrichting