Kerstverlichting en kerstversiering

Woont u in Zuid-Holland in de omgeving van Rotterdam en Gouda? Laat u eens inspireren bij GroenRijk Bergambacht. Om nog meer sfeer en nog meer kerstgevoel te creëren zijn kerstverlichting en kerstversiering onmisbaar in huis tijdens de feestdagen. Staat uw mooie kerstboom of kunstkerstboom eindelijk in huis? Dan kunt u deze mooi gaan versieren met verlichting, grote kerstballen of bijvoorbeeld glitter kerstslingers. Alles voor de kerst vindt u dan ook in ons tuincentrum nabij Gouda. Kom langs voor sfeervolle kerstinspiratie!

Kerstverlichting voor binnen

Vindt u ook niet dat kerstverlichting iets sfeervols heeft? Het is gezellig en staat knus in en om het huis. GroenRijk Bergambacht heeft een ruim aanbod kerstverlichting voor binnen. Zo is er koppelbare kerstverlichting. Deze is geschikt voor binnen en buiten. Lumineo is een merk dat zowel kerstverlichting voor binnen als buiten verkoopt. Alle kerstverlichting is er in verschillende soorten en maten. Wilt u bijvoorbeeld verlichting op batterij of LED verlichting? Naast kerstverlichting voor in de kerstboom hebben wij ook kleinere kerst accessoires met verlichting die u bijvoorbeeld leuk in de vensterbank kunt neerzetten of op een kerstplateau met kerstballen eromheen.

Kerstverlichting voor buiten

Om uw tuin wat meer sfeer te geven hebben wij ook speciale kerstverlichting voor buiten. Wat dacht u van lichtsnoeren, lichtnetten of opvallende kerstfiguren in allerlei kleuren. U kunt het zo gek niet bedenken of GroenRijk Bergambacht heeft het in het assortiment. Uitbundig of juist niet, u kunt uw huis binnen en buiten in ieder geval goed in het licht zetten. Ook de kerstverlichting voor buiten is LED. LED-verlichting heeft vele voordelen:

  • Gaan langer mee dan gewone verlichting
  • Energiezuinig
  • LED-lampen worden niet warm
  • LED-verlichting is er in vele soorten en maten
  • Wanneer de lamp aan wordt gezet, heeft u meteen goed licht
  • LED-verlichting is rustiger voor uw ogen, omdat de lampjes niet flikkeren

LED-verlichting is misschien wat duurder in aanschaf, maar op langer termijn is het goedkoper, omdat deze verlichting veel langer meegaat. Heeft u vragen over de verlichting? Onze medewerkers helpen u graag!

kerstversiering-kerstverlichting

Kerstversiering: de mooiste kleuren en laatste trends

De meest bekende kerstversiering zijn natuurlijk de kerstballen. Die mogen ook zeker niet ontbreken in uw kerstboom, maar tuincentrum GroenRijk Bergambacht heeft meer kerstartikelen in het assortiment. Wat dacht u van kerstslingers, kralenslingers, houten hangers, decoratief nep sneeuw, kerstboompieken, kaarsen en nog veel meer. Wij hebben echt alles om uw huis en tuin nog meer sfeer en gezelligheid te geven. Weet u niet precies hoe u het beste uw kerstboom kunt versieren? Onze medewerkers staan altijd voor u klaar om u de laatste kersttips te geven. Ieder jaar wordt onze assortiment weer opgefrist met artikelen die passen bij de laatste trends. Trends voor dit jaar zijn bijvoorbeeld glitterkerstballen, kerstversiering in pastelkleuren en kerstversiering die past bij een natuurlijk thema. 

Kerstverlichting en kerstversiering kopen bij GroenRijk Bergambacht, nabij Gouda

Er is kerstversiering en kerstverlichting genoeg bij GroenRijk Bergambacht. Zoekt u iets voor uzelf of als kerstcadeau? Het is zeker de moeite waard om een keer bij ons langs te komen. Bij ons kunt u ook terecht voor kerstbomen en kunstkerstbomen. Naast alles voor de kerst vindt u bij ons het gehele jaar natuurlijk ook kamerplanten en tuinplanten van zeer goede kwaliteit. Bekijk onze (extra) openingstijden en dan zien uw graag bij GroenRijk Bergambacht! 

Kerstboom kopen


Bekijk meer productgroepen in de categorie Kerst