Kerst

Kijkt u ook alweer zo uit naar kerst 2024? Vanaf november transformeren wij ons tuincentrum in Bergambacht om tot een sfeervol kerstparadijs. U kunt genieten van de gezelligheid en inspiratie opdoen voor het versieren van uw eigen huis en tuin. Bent u op zoek naar een echte kerstboom of een kunstkerstboom? Vergeet ook zeker de kerstverlichting, kerstversiering en alle andere kerstartikelen niet. De medewerkers van GroenRijk Bergambacht geven u graag tips en advies over al onze kerstartikelen. Kom dus gerust eens bij ons langs om kerstinspiratie op te doen!

Wat zijn de kersttrends van 2024?

Elk jaar zijn er bepaalde kleuren, thema's en stijlen die centraal staan voor Kerst. De vraag is dan ook: wat worden de kerst trends van dit jaar? Wij hebben enkele trends voor u op een rijtje gezet:

  • Romantisch/landelijk - Bij dit romantische thema zien we veel kleuren grijs in combinatie met pasteltinten. In deze trend passen heel goed de populaire droogbloemen van dit moment én ook planten doen het goed bij dit thema.
  • Warm/winters - Bij kerst denken we natuurlijk aan de winter. Daarom kan een winters thema met veel wit en blauw niet ontbreken.
  • Klassiek - Een traditioneel thema is natuurlijk met de kleuren rood, goud, dennengroen en wit. Klassieker kunnen we het niet maken!
  • Dierenprints - Ook dit jaar zien we veel dierenprints tijdens kerst. Vaak in combinatie met bruin, geel en terra kleuren geeft dit een luxe uitstraling in huis.

Wilt u deze trends eens in het echt bekijken? Kom dan langs bij GroenRijk Bergambacht!

Kom langs!GroenRijk Bergambacht | Kerstartikelen kopen | Kerst

Tips om uw kerstboom te versieren

Heeft u eindelijk een mooie kerstboom gevonden? Of de perfecte kunstkerstboom aangeschaft? Dan is het nu tijd om de boom mooi te versieren. Wij hebben enkele tips voor het versieren van uw kerstboom op een rijtje gezet:

  • Als u de kerstboom gaat versieren, is het belangrijk om van boven naar beneden te werken.
  • Begin eerst met de kerstverlichting en vervolgens met de kerstballen.
  • Heeft u wat grote items die u in de kerstboom wilt hangen? Hang dan de grote decoratiestukken onderaan de kerstboom en de kleine bovenin.
  • Kies met de kerstversiering voor een kleur en stijl die bij de rest van uw huis past. Zo past de kerstboom helemaal bij de rest van uw huis.
  • Vergeet ook zeker niet om de onderkant te versieren. Zet de kerstboom in een mooie mand of bloempot, of gebruik bijvoorbeeld een mooi kleedje om de voet te verbergen. Leg er vervolgens wat (neppe) cadeaus onder en laat de kerstdagen maar komen!

Kerstartikelen koopt u natuurlijk bij GroenRijk Bergambacht

Wilt u uw huis helemaal in de kerstsfeer brengen? Dan is het zeker de moeite waard om eens langs te komen bij GroenRijk Bergambacht. Wij hebben ieder jaar een prachtige, sfeervolle kerstafdeling voor u ingericht. Wilt u bij ons langskomen? U bent bij ons van harte welkom! Bekijk onze openingstijden, plan hieronder uw route naar ons tuincentrum en zien we u hopelijk snel in Bergambacht!

Lees meer over onze kerstbomen!