Kunstbloemen

Naast onze snijbloemen, tuinplanten en kamerplanten hebben wij een uitgebreide afdeling met zijden bloemen en kunstplanten. Heeft u geen groene vingers? Dan is dit dé perfecte oplossing voor u. Zo creëert u op deze manier toch sfeer in huis met groene planten of mooie grote zijdebloemen. Bij GroenRijk Bergambacht bent u op het juiste adres voor mooie kunstbloemen en kunstplanten.

Voordelen kunstbloemen

Een combinatie van een mooie bloempot met een zijden orchidee is niet van echt te onderscheiden. Bovendien heeft u er geen omkijken naar en staan ze bijzonder decoratief. Zet een mooi boeket van kunstbloemen in uw hal en uw huis oogt meteen vrolijk als uw gasten arriveren. In ons tuincentrum vindt u een grote variatie aan bloemen, planten en decoratieve takken. U kunt natuurlijk ook echte bloemen met zijdebloemen combineren. U zult het verschil echt niet zien. Kunstbloemen hebben nog meer voordelen:

  • Kunstbloemen verwelken natuurlijk nooit.
  • Kunstbloemen zijn onderhoudsvriendelijk. Water geven hoeft niet. Zo af en toe moeten de kunstbloemen afgestoft worden. That's it!

Kunstbloemen zijn er in verschillende soorten, maten en kleuren. U kunt kunstbloemen los aanschaffen of u kunt van de kunstbloemen een mooi boeket samenstellen. Samen met wat mooie decoratieve takken in een grote vaas staat dat natuurlijk erg sfeervol in huis. De medewerkers van ons tuincentrum in Bergambacht kunnen u alles vertellen over de laatste trends.

Kunstbloemen en kunstplanten kopen | GroenRijk Bergambacht

Kunstplanten kopen

Kamerplanten zijn momenteel erg hip. Vooral de groene kamerplanten zijn veel te zien. Vindt u het lastig om kamerplanten goed te verzorgen? Dan zijn kunstplanten een goede oplossing voor u. Zo kunt u thuis alsnog die kamerplanten-sfeer brengen. Zet bijvoorbeeld een mooie kamerplant in de hoek van de kamer. U met kunstplanten geen rekening te houden met de zon. Wilt u bijvoorbeeld een kunstplant in de badkamer. Geen probleem! Bij GroenRijk Bergambacht kunt u met eigen ogen zien dat de kunstplanten niet van echt te onderscheiden zijn.

Kom langs bij GroenRijk Bergambacht

Woont u in de buurt van Gouda en bent u benieuwd geworden naar onze afdeling met foambloemen, zijdebloemen en kunstplanten? De deur staat voor u open! U bent natuurlijk van harte welkom om een kijkje te komen nemen. Bekijk de openingstijden van ons tuincentrum in Bergambacht en dan zien we u hopelijk snel!

Bekijk meer productgroepen in de categorie Wonen