Plantenbakken Lekkerkerk

Een ruim assortiment plantenbakken in Lekkerkerk of omgeving vindt u bij GroenRijk Bergambacht. Niet alleen de mooiste maar ook de grootste collectie plantenbakken bij u in de buurt van onder andere Elho, Capi en meer!

Soorten plantenbakken

Of u nu op zoek bent naar plantenbakken van zink, keramiek of de kunststof plantenbakken van Elho, zowel voor binnen als buiten bieden wij voor iedereen een passende pot. Daarnaast kunt u ook terecht in onze webshop voor ons aanbod van plantenbakken. Zo kunt u op uw gemak een of meerdere plantenbakken uitzoeken, deze bestellen en ophalen  in ons tuincentrum nabij Lekkerkerk wanneer het u uitkomt!

Bekijk ons assortiment plantenbakken online!

Elho en Capi plantenbakken

Wist u dat de kunststof potten van elho erg licht van gewicht zijn (dus gemakkelijk te verplaatsen), onbreekbaar, UV-bestendig én vorstbestendig zijn. Op de potten van Elho zit minimaal 3 jaar garantie. 

De plantenbakken van Capi zijn niet alleen vorstbestendig, uv-bestendig, geïsoleerd, recyclebaar en licht van gewicht, er zit ook nog eens 10 jaar garantie op deze buitenpotten!

Natuurlijk kunt u bij vragen over een van onze plantenbakken ook altijd een bezoekje afleggen aan ons tuincentrum nabij Lekkerkerk of neem contact met ons op, wij staan u graag ter woord!