Hovenier Gouda

Zoekt u een hovenier in Gouda of omgeving? Bij tuincentrum GroenRijk Bergambacht, nabij Gouda, helpen wij u graag verder met de creatie van een nieuwe tuin en renovaties. Met inmiddels heel wat jaren ervaring kunnen wij onszelf specialist in het ontwerpen en aanleggen van tuinen noemen. Samen met onze hoveniers kunt u uw droomtuin waarmaken!

GroenRijk Bergambacht hoveniers nabij Gouda

Heeft u net een huis gekocht en wilt u de tuin ook gelijk aanpakken? Of is de tuin waar u al jarenlang plezier van heeft toe aan vernieuwing? Heeft u nog geen idee wat u wilt? Of het plaatje in uw hoofd al helemaal uitgedacht? Bij GroenRijk Bergambacht staan we in welke situatie dan ook voor u klaar! Onze hoveniers horen graag wat u wensen zijn en houden daar maar al te graag rekening mee om een prachtige tuin te ontwerpen en vervolgens aan te leggen. Heeft u een bepaald budget? Geen probleem! De GroenRijk hoveniers zullen u altijd op de hoogte houden van de kosten, zodat u niet tegen onverwachte hoge hovenierskosten aanloopt. Ook zijn er ontzettend veel mogelijkheden waardoor er met een klein budget veel meer gerealiseerd kan worden dan u zou denken! Bij GroenRijk Bergambacht hoveniers kunt u terecht voor:Hovenier Gouda

  • tuinontwerp;
  • tuinaanleg;
  • tuinonderhoud;
  • tuinadvies;
  • gazon;
  • bestrating.

Een nieuwe tuin in Gouda met behulp van onze GroenRijk hoveniers 

Hoe gaan we te werk? Ten eerste is het belangrijk dat u uw budget bepaald, op basis daarvan kunnen de volgende keuzes namelijk gemaakt worden. Als volgt staat u voor de keuze hoe groen u uw tuin wilt hebben, welke bestrating het beste bij u past, of u een schutting wil en van welk materiaal deze gemaakt moet zijn, of u vooral veel bloemen in de tuin wilt hebben of de voorkeur geeft aan bomen. Ook om deze vragen goed te kunnen beantwoorden denken de hoveniers graag met u mee! Na de ontwerpfase een aanlegfase van uw tuin kunt u, eventueel ook met behulp van onze hoveniers, zelf uw tuin aankleden! Om inspiratie op te doen, neem even een kijkje in ons assortiment!

Contact met onze GroenRijk hoveniers

Wilt u meer informatie over de GroenRijk hoveniers? Kom dan gerust een keer langs bij ons tuincentrum in Bergambacht! Wij zijn van maandag t/m donderdag tussen 08.30 en 18.00 geopend, vrijdag tussen 08.30 en 20.00 en zaterdag tussen 08.30 en 17.00. Mailt of belt u liever? Ook zo staan onze hoveniers u graag te woord! Zie onze contactpagina voor meer details.