Graszoden Krimpen aan den IJssel

Wilt u graszoden in Krimpen aan den IJssel of omgeving kopen? Kom dan eens langs bij GroenRijk Bergambacht, het dichtstbijzijnde GroenRijk tuincentrum van Krimpen aan den IJssel.

Speel en siergraszoden Krimpen aan den IJssel

Graszoden Krimpen aan den IJsselZodra u besluit om een nieuw gazon aan te leggen staat u voor de keuze om een nieuw gazon in te zaaien of schaft u graszoden aan. Hoewel de keuze volledig aan u is, is de laatste optie de meest gekozen optie wegens het directe resultaat. Echter staat u dan voor een volgende keuze, want welke soort graszoden hebben uw voorkeur? De verschillende soorten graszoden worden vaak in twee categorieën onderverdeeld, namelijk speelgraszoden en siergraszoden. Om u op weg te helpen hebben we een opsomming van de kenmerken van deze graszoden gemaakt. Speelgraszoden:

  • zijn erg geschikt om aan te leggen in een tuin waar regelmatig kinderen of huisdieren in spelen;
  • door de dikke grasbladen kunnen deze graszoden goed tegen intensief gebruik;
  • ze bestaan uit meerdere sterke soorten gras, waardoor ze niet snel beschadigd kunnen worden;
  • ze hebben maar weinig onderhoud nodig en kunnen een langere tijd zonder vocht.  

Dit terwijl siergraszoden:

  • bestaan uit fijnere grassoorten, waardoor ze makkelijker te beschadigen zijn;
  • door de fijne structuur niet geschikt zijn voor intensief gebruik;
  • veel onderhoud nodig hebben.

Graszoden advies Krimpen aan den IJssel

Hoewel het belangrijk is om het onderscheid tussen deze soorten graszoden te kunnen maken, hoeft u natuurlijk niet op basis van deze opsommingen een keuze te maken. In tegenstelling, onze medewerkers beantwoorden graag al u vragen en geven graag advies op basis van uw tuingebruik. Kom hiervoor gerust langs bij GroenRijk Bergambacht, op 15 minuten afstand van Krimpen aan den IJssel.

Bezoek GroenRijk Krimpen aan den IJssel

Wilt u graszoden kopen in Krimpen aan den IJssel of omgeving? Bij GroenRijk Bergambacht bent u op het juiste adres voor zowel advies voor uw huis en tuin als de aanschaf van producten voor uw huis en tuin. Wij zijn van maandag tot en met donderdag geopend van 08.30 tot 18.00, vrijdag van 08.30 tot 20.00 en zaterdag van 08.30 tot 17.00. Bekijk hier onze contactgegevens.

Graszoden bestellen

We slaan uw gegevens op conform onze privacy policy.

Velden met * zijn verplicht.