Arrangementen

Bent u op zoek naar een mooi plantenarrangement voor uzelf of als cadeau? Kom dan eens langs in bij GroenRijk Bergambacht. Wij hebben al mooie combinaties voor u klaarstaan, die u zo mee kunt nemen. Wilt u zelf iets samenstellen? Ook dat kan natuurlijk! Vraag het gerust aan één van onze medewerkers.

Wat voor soort plantenarrangementen vindt u bij ons in Bergambacht?

Onze plantenexperts maken voor u de mooiste arrangementen met diverse planten. In een plantenarrangement vindt u uiteraard een plant. Denk dan bijvoorbeeld aan een groene kamerplant of een bloeiende kamerplant, zoals een Orchidee. Deze plant wordt dan in een bijpassende schaal, bloempot, bord of vaas geplaatst. In combinatie met wat mos, grind, takjes en/of steentjes wordt de plant mooi opgemaakt. Deze plantenarrangementen zijn perfect om als cadeau te geven, maar u kunt dit natuurlijk ook voor uzelf kopen.

Planten arrangementen kopen bij GroenRijk Bergambacht

Elk seizoen mooie plantenarrangementen

Wij spelen ook ieder jaar in op de verschillende seizoenen. Is het bijvoorbeeld de tijd van de bloembollen? Dan vindt u in ons tuincentrum nabij Gouda plantenarrangementen met de verschillende soorten bloembollen. Misschien heeft u wel een mooie schaal of bloempot en wilt u deze laten opmaken. Neem het mee naar ons tuincentrum, geef uw voorkeur aan en wij zorgen dat het arrangement helemaal naar wens is. Overigens stemmen wij de arrangementen ook af op de feestdagen. Denk dan bijvoorbeeld aan:

  • Plantenarrangementen voor Pasen
  • Plantenarrangementen voor Kerst
  • Plantenarrangementen voor het voorjaar
  • Plantenarrangementen voor het najaar

Planten arrangementen kopen bij GroenRijk Bergambacht

Plantenarrangementen kopen? Kom langs bij GroenRijk Bergambacht, nabij Gouda

Of u dus op zoek bent naar een compleet plantenarrangement voor uzelf of als cadeau voor een bekende, kom langs bij GroenRijk Bergambacht. Wij hebben altijd enkele voorbeelden voor u klaarstaan, maar mocht u een voorkeur hebben voor bepaalde kleuren of kamerplanten, dan kunnen wij dit ook voor u samenstellen. Wanneer u bij ons langskomt, kunt u meteen een kijkje nemen op onze andere afdelingen met kamerplanten en tuinplanten. Heeft u vragen over de plantenarrangementen? Neem gerust contact met ons op via telefoonnummer: 0182-353505 of stuur een e-mail naar: info@bergambacht.groenrijk.nl. Hieronder kunt u alvast de route naar ons tuincentrum plannen, bekijk hieronder onze openingstijden en dan hopen we u snel te zien bij GroenRijk Bergambacht, nabij Gouda.

Meer over groene kamerplanten
 

Planten arrangementen kopen bij GroenRijk Bergambacht

Bekijk meer productgroepen in de categorie Kamerplanten