Mandwerk

Bij GroenRijk Bergambacht vindt u vele soorten potterie, waaronder mandwerk. Een veel geliefd materiaal van de afgelopen tijd is mandwerk, voor verschillende doeleinden zoals manden, plantenbakken, verlichting en nog veel meer. Op onze potterie afdeling vindt u verschillende uitvoeringen van mandwerk plantenbakken, waarin kamerplanten prachtig tot hun recht komen. U vindt mandwerk op onze potterie afdeling in vele soorten en maten, waarmee u veel sfeer kunt toevoegen aan uw woonkamer!

Mandwerk plantenbakken van GroenRijk Bergambacht

Er zijn vele soorten en maten mandwerk plantenbakken. De meeste manden zijn gemaakt van wilgentenen en zijn vaak gevoerd met plastic. Naast de traditionele modellen zijn er ook wand- en hengselmanden. Een nieuw toegepast materiaal is salim en zeegras, vaak versterkt door een metalen frame en als zodanig toe te passen als een woonmeubel zoals zitelementen, wasmanden en kubussen als bijzettafeltjes.

Mandwerk GroenRijk Bergambacht

Gekleurd mandwerk of mandwerk met prints als plantenbak?

Naast de natuurlijke kleur van mandwerk zijn er ook andere varianten verkrijgbaar, bijvoorbeeld met een kleurtje of print. Zo kunt u denken aan:

  • Wit
  • Grijs
  • Gestreept
  • Gestipt
  • Verschillende mandwerk tinten gecombineerd

Ook de vormen van de mandwerk potterie verschillen van hoog en laag, groot en klein, breed en smal. Daarnaast kunt u kiezen voor grote manden waarin u een bloempot kunt zetten, maar er zijn ook hangende mandwerk bakken, die u sfeervol kunt ophangen in huis. Bezoek ons tuincentrum om de mooiste combinaties van kamerplanten en mandwerk potterie te vinden! 

Tot ziens bij GroenRijk Bergambacht!

U bent van harte welkom bij GroenRijk Bergambacht om het volledige assortiment aan mandwerk potterie te bekijken. Tevens kunt u meteen uitproberen welke planten mooi staan bij de mandwerk plantenbakken! Wij kunnen u uiteraard ook helpen bij uw vragen indien u meer informatie wenst. Het is ook mogelijk om contact met ons op te nemen, door te bellen naar 0182-353505, of door een mail te sturen naar info@bergambacht.groenrijk.nl, dan helpen wij u graag verder! GroenRijk Bergambacht is geopend van maandag tot en met zaterdag en naast potterie en kamerplanten vindt u bij ons ook tuinplanten, tuinverlichting, gereedschap enzovoort. Kortom: voor al uw tuinbenodigdheden bent u bij GroenRijk Bergambacht aan het juiste adres! 

Bekijk meer productgroepen in de categorie Bloempotten