Kamerplanten

Kamerplanten maken het huis gezellig en zijn ook nog eens gezond! Bent u op zoek naar een mooie kamerplant en woont u in de omgeving van Gouda? In ons tuincentrum in Bergambacht vertellen wij u graag meer over de voordelen van de kamerplanten en de verschillende soorten die er zijn. Kamerplanten zorgen voor een goede luchtvochtigheid in huis en veel van onze kamerplanten zuiveren de lucht! Ook op kantoor worden er om deze reden steeds meer kamerplanten toegepast. 

Soorten kamerplanten

Grote kamerplanten, oftewel de kamerbomen, zijn een eyecatcher in iedere woonkamer en blijven het winnen in populariteit. Maar ook de mini plantjes voor op de bijzettafel of in de vensterbank, cactussen en vetplanten die gemakkelijk te onderhouden zijn en de prachtige orchidee zijn populaire kamerplanten. Kamerplanten zijn te verdelen in bijvoorbeeld groene kamerplanten en bloeiende kamerplanten. Maar wij hebben in Bergambacht bijvoorbeeld ook exotische kamerplanten, zoals een bananenplant of ananasplant. Zo kunt u die urban jungle stijl gemakkelijk in huis halen. 

Kamerplanten kopen | GroenRijk Bergambacht

Kamerplanten oppotten

Kom langs in ons tuincentrum in de buurt van Gouda voor kamerplanten, tips over het onderhoud, meststoffen, potgrond en de mooiste bijpassende potterie. Bloempotten en plantenbakken in alle soorten, maten en kleuren. Heeft u zelf al een pot? Neem deze mee naar het tuincentrum, kies de gewenste kamerplant en laat hem door ons gratis oppotten! 

Kamerplanten kopen bij GroenRijk Bergambacht

Kom voor een ruim assortiment kamerplanten eens naar ons tuincentrum GroenRijk Bergambacht! Laat u zich verrassen door alle soorten kamerplanten wij hebben. Heeft u advies nodig over het onderhouden van de kamerplanten? Dan staan de medewerkers voor u klaar! Kom langs, kies één van de mooiste kamerplanten uit en u kunt gaan genieten van een groene uitstraling in de woonkamer.