Vandaag geopend van 08:30 t/m 18:00

Dit blok laten staan! Bevat een lijntje om de header op te delen.

Dierenwinkel Bergambacht

Dierenwinkel in BergambachtDe grootste dierenwinkel in Bergambacht vindt u in tuincentrum GroenRijk Bergambacht. Naast tuincentrum zijn wij ook dierenwinkel, gezien onze grote dierenafdeling mogen wij onszelf zeker van die stempel voorzien. Of u nu op zoek bent naar voer, snacks, een hondenkussen, een krabpaal, een kattenbak, hondenvoer, een voederbakje of een vissenkom, in onze dierenwinkel te Bergambacht slaagt u altijd!

Assortiment van onze dierenwinkel in Bergambacht

Informatie over onze producten vindt u zowel op onze website als in ons tuincentrum, handig en overzichtelijk ingedeeld in Rijken. Zo vindt u informatie over de dierbenodigdheden uit het assortiment van onze dierenwinkel in ons DierenRijk. Daarnaast bieden wij u de mogelijkheid om in onze webshop producten te bestellen en deze op te halen in onze vestiging in Bergambacht op een moment dat u het beste uitkomt! U heeft er natuurlijk alles voor over om een gelukkig en gezond huisdier te hebben. Bij ons in het tuincentrum vindt u zeker alle dierbenodigdheden om daar voor te zorgen. In onze dierenwinkel vindt u voeding en verzorgingsartikelen voor de meest voorkomende huisdieren. 

Bij GroenRijk Bergambacht:

  • vindt u uw Hondenwinkel
  • vindt u uw Kattenwinkel
  • vindt u alle benodigdheden voor uw konijnen;
  • vindt u caviavoer en meer dan genoeg speeltjes;
  • vindt u alles voor uw hamster;
  • vindt u vissenvoer én accessoires voor in het aquarium;
  • vindt u uw vogelwinkel.

Advies in onze dierenwinkel in Bergambacht

Bent u op zoek naar een specifiek product of heeft u vragen over een product voor uw huisdier? Loop dan eens binnen in onze dierenwinkel te Bergambacht, nabij Gouda. Onze vriendelijke en vakkundige medewerkers kunnen u alles, en met veel enthousiasme, vertellen over de producten uit ons DierenRijk. Op onze contactpagina vindt u onze contactgegevens, openingstijden, routebeschrijving, en vacatures. Natuurlijk kunt u ook altijd telefonisch contact met ons opnemen, wij staan u graag ter woord! Voor meer informatie, zie onze contactpagina