Kerstbomen

Niets is leuker dan een echte kerstboom in huis tijdens de feestdagen. De geur van dennennaalden geeft dat échte kerstgevoel. Voor een ruim assortiment aan kerstbomen bent u bij GroenRijk in Bergambacht op het goede adres!

Veel soorten kerstbomen

Kerstbomen zijn er in allerlei soorten en maten: groot, klein, breed, smal etc. Aan u de keuze! Enkele voorbeelden van populaire kerstbomen zijn:

  • Fijnspar: Deze kerstboom is vooral bekend om zijn echte dennennaalden geur. Daarnaast is zijn de fijnsparren aan de onderkant wat breder dan aan de bovenkant. Het is een perfecte kerstboom voor grotere versiering.
  • Nordmann: De Nordmann staat bekend om zijn glanzende, groene dennennaalden. Deze kerstboom heeft wat meer lagen en is daardoor ook wat breder qua omvang.
  • Blauwspar: De naam blauwspar komt van het feit dat deze kerstboom een grijs/blauwe gloed heeft. De vorm van de Blauwspar heeft wat weg van een piramide. Er zit wat ruimte tussen de takken en is daarom ook geschikt om bijvoorbeeld te versieren met grotere kersthangers.

Keuze genoeg dus! Maar welke soort kerstboom past het beste bij u? Wilt u bijvoorbeeld een kerstboom met of zonder kluit? Ons tuincentrum ligt in de buurt van Gouda. Onze medewerkers staan voor u klaar en geven u graag advies.

Hoe onderhoud ik mijn kerstboom?

Staat de kerstboom dan eindelijk opgetuigd in huis? Dan kunt u mooi gaan genieten! Het is wel belangrijk dat de kerstboom goed wordt onderhouden. U wilt natuurlijk zo lang mogelijk kunnen genieten van een groene boom. Een kerstboom heeft water nodig. Het is belangrijk dat de boom niet uitdroogt. Zet de kerstboom daarom niet dicht bij een verwarming of andere warmtebron. Anders worden de naalden snel bruin en vallen ze uit. Ook voor het onderhoud van een kerstboom kunt u onze medewerkers van GroenRijk Bergambacht om advies vragen.

Kerstbomen kopen bij GroenRijk Bergambacht

Vanuit Rotterdam, Gouda en Nieuwegein is ons tuincentrum in Bergambacht goed te bereiken. Kom eens langs en laat u verrassen en inspireren. Dan kunt ook meteen een kijkje nemen bij onze andere kerstartikelen, zoals de kerstverlichting en kerstversiering. Laat de Kerst maar komen!

 

Bekijk meer productgroepen in de categorie Kerstartikelen