Vandaag geopend van 08:30 t/m 18:00

Dit blok laten staan! Bevat een lijntje om de header op te delen.

Graszoden Zuid-Holland

Graszoden Zuid-HollandZoekt u naar graszoden in Zuid-Holland? Kom dan eens langs bij GroenRijk Bergambacht, waar u het mooiste aanbod graszoden van Zuid-Holland kunt vinden tegen een erg scherpe prijs!

Bij de aanleg van uw nieuwe gazon staat u voor de keuze, gaat u een nieuw gazon inzaaien? Of heeft u liever direct resultaat en gaat u voor de aankoop van graszoden? Indien u voor het laatste kiest, staat u voor een volgende keuze. Namelijk, kiest u voor speelgraszoden of siergraszoden? Om u op weg te helpen hebben wij de kenmerken van deze twee soorten graszoden hieronder toegelicht.

Speelgraszoden in Zuid-Holland

Zoals de naam al suggereert, zijn speelgraszoden goed geschikt om aan te leggen in een tuin waar regelmatig in wordt gespeeld door kinderen en/of huisdieren, dit komt door meerdere factoren:

  • speelgraszoden bestaan vaak uit meerdere sterke soorten gras, waardoor ze niet snel beschadigd kunnen worden;
  • door de dikke grasbladen kunnen speelgraszoden goed tegen intensief gebruik;
  • deze graszoden hebben maar weinig onderhoud nodig en kunnen een langere tijd zonder vocht.

Siergraszoden in Zuid-Holland

Siergraszoden zijn, in tegenstelling tot bovengenoemde graszoden, niet geschikt voor een gazon waar veel in gespeeld wordt en wel om de volgende redenen:

  • siergraszoden bestaan uit fijnere grassoorten, waardoor ze makkelijker te beschadigen zijn;
  • door de fijne structuur zijn de siergraszoden niet geschikt voor intensief gebruik;
  • deze graszoden hebben veel onderhoud nodig, zo is preventieve ziektebestrijding erg belangrijk.

Graszoden kopen in Zuid-Holland

Wilt u graszoden kopen? Bij ons tuincentrum te Bergambacht in Zuid-Holland vindt u zowel speelgraszoden als siergraszoden en staan wij altijd klaar om u van verder advies te voorzien. Ook als u nog niet helemaal zeker weet hoe u uw tuin eruit wilt laten zien helpen wij u graag verder. Bovendien kunt u de hulp inschakelen van onze GroenRijk hoveniers. Daarnaast kunt u ook bij ook terecht voor aanvullende producten en materialen zoals artikelen voor gazononderhoud, bestrating en nog veel meer.

U kunt ons opzoeken in Bergambacht, Zuid-Holland, maar natuurlijk ook altijd even contact met ons opnemen!