Barbecues

Heerlijk genieten van het mooie weer! Daar hoort barbecueën bij. Bent u op zoek naar een barbecue in Bergambacht nabij Krimpen aan den IJssel en Gouda? Kom dan eens langs bij tuincentrum GroenRijk in Bergambacht. Wij hebben een ruim aanbod barbecues:

U kunt bij ons terecht voor onder andere A-merk barbecues van hoogstaande kwaliteit zoals Weber en Barbecook. Voor iedereen die van barbecueën houdt een goede keuze! 

Merken barbecues

Wij verkopen merken van topkwaliteit zoals:

barbecues bergambacht barbecook      barbecues bergambacht weber

Verschillende soorten barbecues

Bij ons tuincentrum in Bergambacht vindt u verschillende soorten barbecues. Iedere barbecue heeft zo zijn voor- en nadelen. Het is maar net wat u zoekt en bij u past. Wij helpen u graag de juiste barbecue te vinden die op uw wensen aansluit. We verkopen zowel grote barbecues waarop je zelfs voor grote groepen kunt barbecueën als kleinere barbecues voor in de tuin of zelfs voor op een balkon.

Hoe kiest u de juiste barbecue uit?

Maar hoe kiest u de juiste barbecue uit? Bij het kiezen van de juiste barbecue zijn er veel verschillende aspecten die uw keuze kunnen beïnvloeden:

  • Gaat u barbecueën voor veel mensen of juist voor weinig mensen? Dit is goed om te weten voor het formaat barbecue.
  • Heeft u voorkeur voor houtskool? Of houdt u van barbecueën op tempo? Dan is op gas of elektrisch wellicht iets voor u. 
  • Heeft u een tuin of eerder een balkon? Er zijn diverse formaten barbecues beschikbaar.

Gas of elektrisch barbecueën heeft weer invloed op de snelheid van de bereiding en de smaak van het vlees, vis of groenten. Houdt u van een rokerige smaak? Dan is het goed om te kijken naar houtskoolbarbecues. Voordat u een barbecue koopt, is het dus van belang dat u weet welke kenmerken uw ideale barbecue moet hebben. 

Onderhoud tips

Uw barbecue onderhouden hoeft niet veel werk te zijn. Wij hebben een aantal tips voor u opgesteld om uw barbecue goed schoon te houden.

Uw houtskool bbq onderhouden:

  • Wacht met het schoonmaken van het rooster tot het een beetje afgekoeld is. Niet koud, maar lauw. De overgebleven etensresten kunt u verwijderen met een speciale schraper. 
  • Verwijder het overgebleven as. Dit voorkomt teveel rook bij de volgende keer dat u de barbecue gebruikt en voorkomt een nare smaak aan het vlees.

Uw gas bbq onderhouden:

  • Verwijder alle etensresten. Doe vervolgens de deksel dicht en zet het gas op zijn hoogste stand. Dit brand de resterende etensresten weg en dan kunt u het rooster met een borstel schoonmaken.
  • Maak de vetresten aan de binnenkant schoon met een vochtige doek, wat water en afwasmiddel als u geen speciale reinegingsproducten in huis heeft.

Kom voor barbecues naar GroenRijk Bergambacht

Heeft u nog vragen over onze barbecues of wilt u hulp bij het uitzoeken van de juiste barbecue? Kom dan gezellig langs in ons tuincentrum nabij Krimpen aan den IJssel en Gouda of neem contact met ons op. Wij staan altijd voor u klaar.