Tuincentrum Gouda

Op zoek naar een tuincentrum in Gouda? Bij GroenRijk Bergambacht vlakbij Gouda vindt u alles voor uw huis, tuin en dier. Of u nu op zoek bent naar een kamerplant, tuingereedschap of een leuk cadeau, bij tuincentrum GroenRijk Bergambacht onder de rook van Gouda komt u nooit met lege handen thuis!

GroenRijk Tuincentrum Gouda

GroenRijk Bergambacht is het dichtstbijzijnde GroenRijk tuincentrum bij Gouda. Een compleet tuincentrum, dierenwinkel, vijverwinkel en cadeauwinkel in één. Klik op een van de links voor meer informatie over het assortiment. Neem ook eens een kijkje in onze webshop. Een deel van ons assortiment kunt u hier online bestellen en afhalen in onze vestiging wanneer het u uitkomt. Makkelijk en snel! 

Heeft u gevonden wat u zocht? Plaats dan een bestelling in onze webshop en kom uw gekozen product afhalen in ons tuincentrum vlakbij Gouda wanneer het u uitkomt!

Wat te doen in Gouda

Naast ons complete tuincentrum met alles voor huis, tuin en dier vindt u een kinderboerderij waar de kinderen heerlijk kunnen kijken naar dieren en spelen. Een kinderboerderij én tuincentrum in één op slechts enkele minuten afstand van Gouda! Gezelligheid voor de hele familie!

Bekijk hier de routebeschrijving en openingstijden van ons tuincentrum nabij Gouda