Dierenwinkel

In ons tuincentrum in Bergambacht nabij Gouda vindt u een complete dierenwinkel met alles voor uw huisdier. Kom vooral langs in de winkel om de benodigdheden voor uw huisdier te vinden, maar ook voor een goed advies en tips voor de beste zorg van uw hond, kat, konijn of andere huisdieren.

Merken dierenwinkel

In onze dierenwinkel is van een groot aantal verschillende merken alles voor uw huisdier te vinden!

Honden

In onze dierenwinkel is een uitgebreid assortiment voor uw hond te vinden. U vindt er producten zoals hondenmanden, hondenbenches, hondenriemen, hondenvoer, kluiven, botten en hondenspeeltjes. Wilt u graag geholpen worden bij de beste keuze voor uw hond? Wij geven u graag advies! Onze specialisten op de dierenafdeling denken met u mee. Heeft uw hond bijvoorbeeld speciale dieetwensen? Ook daarmee kunnen we u helpen.

dierenwinkel

Katten

Katten zijn geliefde huisdieren. Dat kunnen wij goed begrijpen, want de warmte en gezelligheid van zo’n lieve poes of kat is natuurlijk heel erg leuk! Bij GroenRijk Bergambacht hebben wij van alles in het assortiment voor uw kat. Van kattenvoer, kattenspeeltjes, kattenmanden, krabpalen, eetbakjes, vlooienbanden, halsbanden, kattenbakken tot aan reismanden. Voor zowel kittens, volwassen katten als senioren vindt u een ruim assortiment.

dierenwinkel

Knaagdieren

Knaagdieren zijn ook zeer geliefde huisdieren en met een reden. Een lief konijntje, schattige cavia of kleine hamster is moeilijk te weerstaan. Besef u voor de aanschaf van een knaagdier wel goed, dat ook een knaagdier aandacht nodig heeft en bijvoorbeeld een konijn leeft liever niet alleen. Om het voor uw knaagdier zo leuk mogelijk te maken hebben wij voor zowel konijn, hamsters, ratten als cavia’s een ruim assortiment. Zoals voer voor knaagdieren, hokken en looprennen, voerbakken en speelgoed.

dierenwinkel

Vogels

Heeft u een vogel als huisdier? Ook daarvoor vindt u bij ons in het assortiment van alles. Maar ook van alles voor vogels buiten in de tuin. Denk aan vogelhuisjes, voederschalen, nestkastjes, vogelvoer, volières en meer.

dierenwinkel

Paarden

Ook voor paarden vindt u in ons assortiment grootverpakkingen paardenvoer. Maar u kunt ook bij ons terecht om uw paardendekens te laten wassen!

dierenwinkel

Vissen en aquarium

In onze dierenwinkel in Bergambacht nabij Gouda vindt u een uitgebreid aanbod van producten voor aquarium vissen. Denk aan aquaria, visvoer, pompen en filters, ornamenten en verlichting, waterplanten en meer.

dierenwinkel

Dieren in de tuin

Buiten een ruim assortiment voor uw huisdier, vindt u in ons tuincentrum ook van alles om de dieren in de tuin een handje te helpen. Die mogen namelijk zeker niet vergeten worden! Denk dan aan insectenhotels, vogelhuisjes, nestkasten, vetbollen, wasbakjes en nog veel meer om de dieren in uw tuin te voorzien van voeding of een goede rustplaats. Zeker in natte en koude periodes is het aan te raden de dieren in de tuin te helpen.

dierenwinkel

Kom voor een complete dierenwinkel naar GroenRijk Bergambacht

Wanneer u op zoekt bij naar een dierenwinkel nabij Gouda, dan bent u bij GroenRijk Bergambacht van harte welkom. Heeft u vragen over onze dierenwinkel? Neem dan contact op of kom langs in ons tuincentrum, bekijk onze contactgegevens en openingstijden. Onze medewerkers verwelkomen u graag en geven u ook graag advies over de juiste producten voor uw huisdier!