Vandaag geopend van 08:30 t/m 18:00

Dit blok laten staan! Bevat een lijntje om de header op te delen.

Tuincentrum Zuid-Holland

Tuincentrum Zuid-HollandZoekt u een tuincentrum in Zuid-Holland? Nabij Gouda vindt u GroenRijk Bergambacht waar u alles voor uw huis, tuin en dier kunt vinden. Of u nu voor uzelf aan het shoppen bent of op zoek bent naar een cadeau voor vrienden, bij GroenRijk Bergambacht zult u slagen!

GroenRijk, uw tuincentrum in Zuid-Holland 

GroenRijk Bergambacht is gelegen in Zuid-Holland, op slechts enkele minuten afstand van Gouda. Wij hebben een groot en gevarieerd assortiment en door de verschillende productgroepen hebben we ons tuincentrum onderverdeeld in verschillende Rijken, namelijk:

  • het BuitenRijk, waar u alles voor uw tuin kunt vinden;
  • het BinnenRijk, waar u alle planten en potten voor in huis kunt vinden;
  • het SfeerRijk, waar u verschillende woonaccessoires zoals kaarsen en kussens kunt vinden;
  • het WaterRijk, waar u voor alles voor uw vijver terecht kan;
  • het DierenRijk, waar u voor diervoedsel en andere dierbenodigdheden terecht kan;

Voor elk seizoen hebben we wel wat. In het voorjaar en gedurende de zomermaanden hebben wij een groot aanbod aan tuinmeubelen en barbecues. En in het najaar kunt u kiezen uit verschillende soorten kerstbomen en de verlichting en versiering hiervoor aanschaffen bij ons in het tuincentrum.

Tuincentrum artikelen

Wilt u gelijk inspiratie opdoen? Bezoek een selectie van onze tuincentrum artikelen op onze webshop! Hier vindt u naast artikelen ook altijd nieuwsberichten met tips en trends voor elk seizoen. Mocht u iets tegen komen en kunt u niet wachten met bestellen? U kunt een selectie van onze artikelen ook online bestellen en dit vervolgens bij onze vestiging in Bergambacht, Zuid-holland, af komen halen, op een moment dat het voor u het beste uitkomt!

GroenRijk Zuid-Holland bezoeken

Met onze centrale ligging in Bergambacht zijn wij goed te bereiken voor klanten vanuit heel Zuid-Holland. Wij zien u graag in ons tuincentrum en helpen u bovendien graag verder in geval van vragen! Wij zijn van maandag tot en met donderdag van 08.30 tot 18.00 geopend, op vrijdag van 08.30 tot 20.00 en op zaterdag van 08.30 tot 17.00. Voor meer informatie, of een routebeschrijving naar ons tuincentrum, bekijkt u onze contactpagina.