Vandaag geopend van 08:30 t/m 18:00

Dit blok laten staan! Bevat een lijntje om de header op te delen.

Dierenwinkel Gouda

Dierenwinkel Gouda Woont u in Gouda en zoekt u naar een dierenwinkel? Bij ons GroenRijk tuincentrum in Bergambacht, nabij Gouda, vindt u de grootste dierenwinkel in uw omgeving. Met een groot DierenRijk kunt u voor al uw diervoeding en dierenbenodigdheden bij ons terecht.

Dierenwinkel assortiment Gouda

U heeft er natuurlijk alles voor over om een gelukkig en gezond huisdier te hebben. Wij snappen dit helemaal en bij ons in het tuincentrum vind u dan ook alle dierenwinkel producten die u maar kunt bedenken om daarvoor te zorgen. Met slechts een steenworp afstand van Gouda zijn wij ook voor u makkelijk te bereiken. U kunt bij ons langskomen voor de aanschaf van producten, maar u kunt geselecteerde producten ook via onze webshop bestellen en bij onze vestiging in Bergambacht afhalen op een moment dat u het beste uitkomt! Voor meer informatie over onze dierenvoeding en dierenbenodigdheden assortimenten, neem een kijkje in ons DierenRijk!

DierenRijk Gouda

Bij ons DierenRijk in Gouda vindt u:

  • uw hondenwinkel;
  • uw kattenwinkel;
  • alle benodigdheden voor uw konijnen;
  • caviavoer en meer dan genoeg caviaspeeltjes;
  • alles voor uw hamster;
  • vissenvoer én accessoires voor in het aqarium;
  • uw vogelwinkel.

Dierenwinkel advies

Loop gerust een keer onze dierenwinkel binnen voor specifieke vragen over producten voor uw huisdier. Onze vriendelijke medewerkers helpen graag verder als het gaat om onze DierenRijk producten. Wij zijn zes dagen per week geopend, van maandag tot en met donderdag van 08.30 tot 18.00, vrijdag van 08.30 tot 20.00 en op zaterdag van 08.30 tot 17.00, bekijk onze contactpagina voor de routebeschrijving en andere informatie.

Meer dieren bij GroenRijk Bergambacht

Naast onze dierenwinkel hebben wij naast ons tuincentrum ook een eigen kinderboerderij. Hier kunnen kinderen de dieren bewonderen en mogen ze sommige dieren zelfs aaien! Wij organiseren daarnaast regelmatig activiteiten met de dieren waar uw kinderen bij kunnen zijn. Om hiervan op de hoogte te blijven kunt u zich inschrijven voor onze nieuwsbrief!